Online

MaszatKlub

❓Érezted már úgy az 1-5 éves gyermekeddel otthon… hogy már nem tudsz mit kitalálni neki?
❓Hogy nincs ötleted arra, hogy miként kösd le az energiáit?

❓Esetleg kutattál már a neten naphosszat a megoldás után?

❓ Volt hogy azt hitted, hogy meg is találtad, de a gyakorlatban nem működött?

❗Nem vagy egyedül ezzel. A neten lévő dolgok többsége egyszerűen nem működik.

💪 Szeretnél egy évszaktól független, kézzelfogható és mégis komplex megoldást a gyermeked energiáinak otthoni lekötéséhez, amely még Neked is jót tesz?

💪 Szívesen bővítenéd a kreatív ötlettáradat újabb játékokkal, alkotásokkal és mondókákkal?

💪 Szeretnéd megtudni, hogy milyen eszközökkel és alapanyagokkal alkothattok biztonságosan a gyermekeddel?

❤️ Nézz körül a kisgyermekes családok OTTHONI kreatív –és anyaközpontjában, és vess véget a sikertelen otthoni próbálkozásoknak!

👍 Mi ehhez minden segítséget megadunk neked! Mert ebben nagyon OTTHON vagyunk!

💰 Mivel tudjuk, hogy az anyagi stabilitás nagyon fontos egy családban, ezért rögtön el is áruljuk, hogy mennyiért költöztetheted be az életetekbe a titeket 0-24-ben támogató univerzumunkat! Mindössze napi 260 forintért! <3

MOST ÉPP NEM FOGadUNK ÚJ TAGOKAT! KÖVESS MINKET AZ INSTÁN, FB-ON ÉS ELSŐKÉNT ÉRTESÜLHETSZ, HA ÚJRA KINYITUNK!

MÉG ENNYI IDEIG TUDSZ CSATLAKOZNI,

és lecsapni az ajándék GRAPAT-szettre és a kézműves csokira

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC
Erről sajnos lemaradtál!

Miért

bízhatsz bennünk?

Mi vagyunk Zsófi (óvónő, finommotorika szakértő) és Szabi (marketingszakértő). 2016 nyarán ismertük meg egymást úgy, hogy Zsófinak nagyon tetszett egy komment, amit a Facebookon írtam, és a személyes találkozásból most már egy közel 5 éves kapcsolat lett, amelynek egyik gyümölcseként októberben Panni a kislányunk is megérkezett! Ennyi személyes történet szerintünk belefér, és mi a klubot is így vezetjük. Közvetlenek vagyunk, ezzel is oldva az esetleges gátlásokat.

2016 őszén alapítottuk meg a MaszatVilágot. Egy olyan kreatív, kézműves foglalkozássorozatot, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezettük be a babákat és mamákat, mini ovisokat és az óvodás korosztályt is a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába 4 éven keresztül. Volt, hogy hetente 12 csoportban!

Minden szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy nagyon szerettek minket! Összesen közel 1000 foglalkozást tartottunk, nem beszélve a tematikus alkalmakról. (Halloween-party, Szüret-party, stb…).

Ám azt éreztük, hogy így sokkal kevesebb kisgyermekes családnak tudunk segíteni a módszerünkkel, mint amennyinek mi szeretnénk! A foglalkozásoknak földrajzi és számbeli korlátai vannak, ezért elkezdtünk ötletelni, hogy mi lenne, ha ONLINE hoznánk létre egy olyan kisgyermekes családokat, anyákat támogató univerzumot, amely nem 1-1 óra erejéig, hanem folyamatosan támogatja őket. Így született meg az ONLINE MaszatKlub!

Kinek való

a klub?

1.  1-5 éves gyermeked van és kreatív ötleteket keresel?

Az ONLINE MaszatKlub segítségével biztosan nem fogsz kifogyni izgalmas ötletekből. Az otthoni játékok/alkotások menüpontot roskadásig pakoltuk jobbnál jobb, izgalmas és korosztályra szabott tartalmakkal.

2. Szeretnél, de nem tudod, hogy miként vágj bele gyermekeddel a közös alkotásba/játékba

Nemcsak tartalmakat találsz nálunk, hanem a megvalósításban is támogatunk Titeket! Mindegyik tartalmunkhoz csatolunk leírást, nagyon sokszor elkészítést segítő videót.

3. Arra keresel választ, hogy milyen játékot/könyvet válassz a pici gyermekednek

A szakmai anyagok között kettő videóban is azzal foglalkozunk, hogy hogyan nézzen ki egy kisgyermek “játéktára”. Praktikus tanácsok hangzanak el, hiszen egy játékszakértővel járjuk körül a témát. Ezáltal nem fogsz felesleges játékvásárlásba kezdeni. Ha pedig a megfelelő könyvet keresed, akkor a részletes, tematikus könyvajánlónk fog a segítségedre sietni. Nagyon sok klubtagunk a mi ajánlásaink alapján vásárol könyveket, és ezt egyáltalán nem bánják meg.

4. Kisgyermekes anyukaként arra vágysz, hogy legyen egy megbízható iránytű a kezedben

Amikor nem az otthoni játékok/alkotások/ mondókatárak szekcióban barangolsz, akkor rengeteg hasznos, azonnal használható ismereteket adó szakmai anyagok között válogathatsz. Ezek mind olyan tartalmak, amelyektől még felkészültebbnek, magabiztosabbnak érzed majd magad anyaként.

5. Több gyermeked is van

Az ONLINE MaszatKlub több gyermek esetén is egy előfizetéssel használható. Nagyon sok klubtagunk használja a klubot 2 vagy még több gyermekkel!

6. És végül, de egyáltalán nem utolsó sorban. Szívesen lennél az ország legjobb baba-anya közösségének a tagja

Az egész kommunikációnk arra épül a kezdetek óta, hogy olyan kisgyermekes családoknak, anyáknak legyünk szimpatikusak, akik tovább építik a közösségben a jó hangulatot. Több mint 130-an vagyunk, mégis családias a légkör. Az elmúlt 1,5 évben egyszer se kellett “rendet tenni”. Ha szoktál barangolni a közösségi médiában, akkor pontosan tudod, hogy ez mekkora dolog.

+1. Elfoglalt anya vagy, aki már esetleg vissza is ment dolgozni

Pontosan tudjuk, hogy a mai világban nem mindenkinek adatik meg, hogy 3-4-5 évig otthon maradjon a gyermekével. És az is teljesen rendben van, ha te a gyermeknevelés mellett más impulzusokra is vágysz, hiányoznak a kollégák, a munkád, és hamarabb visszamész dolgozni. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy ha amúgyis kevés időd van, akkor miért lenne értelme csatlakozni hozzánk, igaz?

Hát pont ezért, mert kevés időd van. Nincs időd órákon keresztül bújni a netet ötletekért. Választ keresni egy kérdésre. Ehelyett pillanatok alatt kiválasztasz egy nektek tetsző játékot, alkotást és már indulhat is a móka. Vagy a szakmai tudástárunkból megnézel egy téged foglalkoztató témáról készült tartalmat és már alkalmazhatod is. Hiszen a Ti életetekben másokéhoz nagyon hasonló kérdések, problémák várnak megoldásra.

A gyermeked annak ellenére, hogy bölcsis/ovis, és eljátszik a társakkal, ugyanúgy vágyik arra, hogy anyával is élményeket gyűjtsön. És teljesen megértjük, ha neked napi 6-10 óra munka után holtfáradtan alig van időd. Ezért számodra is az a legkényelmesebb, ha ehhez minden azonnal elérhető. Az ONLINE MaszatKlubunk ezért jó választás Neked!

Nemcsak kreatív ötletekkel, leírásokkal és szakmai anyagokkal segítünk Neked. A privát előfizetői közösségben is rákereshetsz a téged érdeklő témára, vagy ugyanott bátran felteheted a kérdésedet nekünk.

Nézd csak meg hogyan vélekedik Zsanett Nagyon sokszor tanácstalan voltam, hogyan is tudom fejleszteni a kisfiam. Miket játszak vele ami érdekli is és közben a korának megfelelő fejlesztő játék. Megtaláltam a Maszatklubbot és tökéletes választás volt. Minden játék nem csak játék lett. Hanem élmény. Élmény a fiammal és élmény együtt a Családdal. Megtanultam játszani a fiammal. Azt érzem ez is egy fontos dolog. Türelmesen játszottam vele, mert kaptam segítséget, hogy miket és hogyan csináljam.

Mi mindennel vár

a klub?

DE EZ MÉG NEM MINDEN! A klubban AZONNAL hozzáférhettek több mint 100 olyan tartalomhoz, amelyek mindegyike hozzátesz a mindennapotokhoz!

Finommotorika tanácsadás

Hozzáértő finommotorika tanácsadáshoz férsz hozzá közel ezer óra kézműves foglalkozás tapasztalatával. Nem tudsz olyat kérdezni ebben a témakörben, amiben ne tudnánk a segítségetekre lenni!

Az előfizetésnek ezt a szolgáltatását egyszerűen imádják az anyák. Mert nem maradnak bizonytalanságban, magabiztosabban és nagyobb kedvvel alkotnak és játszanak otthon a gyermekeikkel. Mert tudják, hogy bármikor számíthatnak ránk. Egyszerűen felteszik a kérdésüket a csoportban, és mi megválaszoljuk!

Igazából csak ezért óránként minimum 10.000 forintot fizetnél egy másik szakembernek.

NE LEGYENEK

kétségeid!

Elsőre rengeteg tartalomnak tűnik? Igen, fel vagyunk szerelkezve.

De ez nem jelenti azt, hogy elvesztek benne. Mert úgy építettük fel az online felületet, hogy mindenki könnyen eligazodjon. Sőt egy e-bookot is készítettünk a klub használatáról! Az ONLINE MaszatKlubban nincs olyan, hogy muszáj. Semmilyen elvárásnak nem kell megfelelnetek. Azt valósítjátok meg belőle, amihez épp kedvetek van!

“Jajj ne, egy újabb ONLINE dolog, elég volt az elmúlt 1 év, ahol még jogázni is online jogáztam, meg nem mehettünk sehová. Most végre itt a jó idő, és élvezhetjük a kint létet!”

Lehet, hogy Benned is megfordultak ezek a gondolatok. Igen, az ONLINE MaszatKlub az online térben lakik, de nagyjából ennyi virtuális belőle!Mert a benne lakó kisgyermekes családok élővé, elevenné varázsolják.

Az előfizető kisgyermekes családok…

Az ONLINE klubot nem a hagyományos gyerekfoglalkozások helyettesítésére hoztuk létre. Mert azok kéthetente, maximum hetente 45-60 percnyi kikapcsolódást nyújtanak. Nekik egész más a szerepük, és nekünk is.

A mi klubunk egész hónapban ott van mögöttetek.
Éjjel-nappal hozzáférhető. Bármikor, nemcsak 1 órában kérdezhettek tőlünk, tölthettek le alkotós feladatokat, játékokat, mondókatárat, vagy épp nézhetsz meg egy olyan szakmai videót, amely azonnal hozzátesz a mindennapjaitokhoz. Kicsit úgy képzeld el, hogy az anyai világod kap egy bármikor elérhető, mozgósítható, segítségül hívható támogatót.

Büszkén vállaljuk, hogy ONLINE a klubunk, mert maximálisan azt látjuk, hogy tökéletesen kapcsolódik a mindennapok valóságához, és egyáltalán nem reked meg az online térben, hanem ezer szállal kötődik az élethez. Ezért, ha eddig amiatt hezitáltál, mert ezt az egészet úgy képzelted el, hogy csak kuksoltok a gép/telefon előtt…akkor most már láthatod, hogy ennél sokkal többről, jobbról, izgalmasabbról van szó! És nem győzzük hangsúlyozni… mindezt napi 260 forintért!<3

Már több mint 130 olyan szuper anya tart velünk, mint Te!

HÁZHOZ JÖNNEK

a kreatív élmények!

1

Bárhonnan
hozzáférhető

2

Bármikor
hozzáférhető

3

Okostelefon, tablet, asztali gép

4

Több gyermeknél is csak 1 előfizetés

Mit csinálunk mi a klubban, miben hiszünk? Elmondjuk kevesebb mint 4 percben!
A MaszatKlubbunk abban kiemelkedő, hogy a segítségünkkel a legértékesebbet tudod megadni a gyermekednek. Az idődet. Nincs az a szipi-szupi játék, ami értékesebb a pici babád/gyermeked számára, mint az időd, a közelséged, és az otthon biztonságában vele át- és megélt élmények, játékok, nevetések.
Mielőtt folytatnánk, ismerd meg Bori véleményét is az ONLINE MaszatKlubról

Most pedig csukd be a szemed, és képzeld el… ahogyan Ti is együtt alkottok otthon a gyermekeddel.

Csupa izgalmas dolgot csináltok közösen a rutinfeladatok mellett. Együtt mondókáztok és játszotok. Közben pedig a saját gyermekkorodból is bevillannak képek. Amikor veled játszottak a szüleid. Esetleg ha nem, akkor hihetetlen boldogság tölt el, hogy te már megadhatod ezt a gyermekednek. Méghozzá a saját közös otthonotokban.
A legnagyobb biztonságban figyeled, ahogyan napról napra ügyesedik. Csodálod, ahogyan elmélyül az alkotásban, és közben fejlődik.

Teljesen nyugodt vagy, mert biztosan tudod, hogy a legjobb eszközöket adtad a kezébe. Pont olyat, ami a korához illik, így csupa sikerélmény éri őt és téged is. Ezért az otthoni alkotás valódi boldogságforrásotokká válik, és a mindennapi rutin is jobban megy.
Aztán felébredsz…és kiderül, hogy csak ébren álmodtál, hiszen ONLINE MaszatKlub előfizetőként ez már a valóság.

VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

Állj meg egy pillanatra, és legyél jó anya!

Ugye mennyiszer hallod ezt? Legyél jó anya. Igazából a marketingben ezt szinte az összes cég elsüti, akiknek az anyukák fontosak. Pedig te már most is tök jó anya vagy. És nem attól leszel jó, ha csatlakozol hozzánk. Mert ez nem erről szól.

Mi azt szeretnénk, ha önmagad lennél és a gyermeked is önmaga lenne. Ez a jelenlegi társadalom talán legnagyobb fékezőereje. Mindenki meg akar felelni valaminek/valakinek. Ezért bármit megteszünk/megveszünk, ami azt az érzetet adja, hogy általa jobbak vagyunk jobban beilleszkedünk. Minket ne ezért válassz. Hanem meggyőződésből, kíváncsiságból, szimpátiából. Mert nekünk már most tökéletesek vagytok.

MITŐL LESZ TÖBB AZ ÉLETED

az ONLINE MaszatKlubbal

1. 1-5 éves gyermeked sosem fog unatkozni

Nincs olyan közkedvelt téma, amely ne került volna már elő a klubban, és ne lennének hozzá kapcsoló tartalmaink.

2. Megtanulsz a gyermekeddel játszani

Ez lehet meglep, de bizony ezt is tanuljuk mint szülők. Nagyon kevés embernek jön magától, vagy tudja, hogy ehhez milyen eszközöket kellene használnia. Egyáltalán mit „várhat” el az 1-5 éves gyermekétől? Nálunk ezt lépésről lépésre, biztonságos keretek között, szakértői támogatás mellett elsajátíthatod.

3. Személyes tanácsadód lesz

A klubunk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az, hogy kérdezhetsz tőlünk a privát előfizetői közösségünkben. Ezzel bizony sokan élnek. J Mi pedig közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött válaszolunk majd. Miről kérdezhetsz? Bármiről, ami a finommotorikához kapcsolódik, és egy kicsit azon túl is. J. Tudjuk nagyon jól és megértjük, hogy sokszor nem egyszerű testileg, lelkileg és érzelmileg is egyensúlyt teremteni. Segítünk neked.

4. Megismered a legjobb eszközöket

A biztonságos alkotásnál semmi sem fontosabb ebben a korban. Ahogyan az is, hogy a gyermek a korosztályának megfelelő eszközöket használjon. Ezeket meg is mutatjuk Nektek. Mert nem könnyű a tájékozódás. Az Interneten mindent is lehet olvasni, és sokszor hozzáértőknek mondott emberek is elképesztő dolgokat írnak. Előfizetőként magabiztos tudást kapsz, és pontosan tudni fogod, hogy a gyermeked hol tart a fejlődésben, milyen eszközöket adhatsz a kezébe.

5. Támogató, jó fej közösség tagja leszel

Nemcsak a gyermeked, hanem te is rengeteg kaphatsz a klubtól. Új impulzusokat, nézőpontokat. De akár új ismertségeket, barátokat is. Mi abban hiszünk, hogy nincs szükség Instagram-ready életre a boldogsághoz. Ilyenek a videóink, a kommunikációnk és a csoportunk is ilyen. Emiatt hozzánk csak jó fej anyukák és gyermekeik csatlakoznak. Olyanok, akiknek hasonló az értékrendjük a Tiédhez. Olyan közösséget hoztunk létre, amely szinte hiányozni fog neked este lefekvésnél, és másnap is alig várod majd, hogyha csak egy pillanatra is de felnézz, hogy mi érdekes történt éjszaka. Rajtunk nem fog múlni a jó kedved!

6. Magabiztosabbá válsz

Keretbe foglaljuk neked a szerteágazó információkat, és egy érthető egésszé formáljuk.  Minden anyában ott van kimondva/kimondatlanul, hogy a legjobbat szeretné adni a gyermekének. Ehhez az ONLINE MaszatKlub a mesterkulcs. 🙂

7. Világra nyitott gyermeked lesz

Természetesen lehet már most is az, de a tapasztalatunk az, hogy az 1-5 éves kor a legmeghatározóbb abban, hogy egy gyermek mennyire lesz nyitott a világra, milyen bizalommal fordul a világ felé. A sok közös játék, alkotós feladat, mondókázás, meseolvasás, tornázás és még annyi minden… mind azt támogatja, hogy a gyermeked igazán életrevaló legyen. J

8. Gyermeked fejlődése berobban

Nem is kérdés, hogy a közös alkotások, játékok, mondókázások pozitívan hatnak a gyermeked fejlődésére. Nem véletlenül készítettünk több mint 100 azonnal nyomtatható sablont, fejlesztőlapot és kártyát. A klub amellett, hogy élményközpontúságra van tervezve, óhatatlanul is pozitív hatással van a gyermeked fejlődésére számos területen.  

9. Több időd lesz másra

Meglepő igaz? Több minőségi közös időt tölt együtt a család, és mégis több időd lesz. Tudni szeretnéd a hogyant, igaz? Úgy, hogy az előkészületen és a konkrét közös élményen kívül MINDEN felesleget lecsippentünk a folyamatból. Amikor elkezdtük tervezni az ONLINE MaszatKlubot, egy kérdőív segítségével nagyon sok mindenről megkérdeztük az anyukákat. Az egyik leggyakrabb visszajelzés az volt, hogy nincs idejük sablonokat keresni, szerkeszteni, és igazából kedvük sincsen. Ezért azzal, hogy szinte mindent pár kattintás távolságra rakunk tőled, kíméljük az idődet.

Amit eddig olvashattál, azok mind egy célt szolgálnak. Azt, hogy szuper, közös, és a gyermeked és a te fejlődésedet is szolgáló szeretetteljes élményekben legyen részetek! Napi egy kávé áráért egy kattintással kipipálhatod az otthoni minőségi időt!

A KLUBTAGJAINK ÁTLAGOSAN TÖBB MINT 1 ÉVIG TARTANAK VELÜNK!

EGY KIS VIZUÁLIS ÍZELÍTŐ

a tartalmainkból

Az ONLINE MaszatKlub működése

Azt mondják, hogyha nem tudod elmagyarázni egy szalvétán a szolgáltatásod működését, akkor te sem érted igazán. Ezért most pár mondatban bemutatjuk Neked az ONLINE MaszatKlub működését.

Miután csatlakozol hozzánk kéthozzáférést kapsz:

1. Előfizetői
közösség

a klub lelke, kérdések feltevése, új tartalmakat bemutató posztok, fontos információk megosztása, nyereményjátékok, közlemények, előfizetők feltöltött képei, posztjai.

2. Online felület (weboldal)

Online felület (weboldal): a klub motorja, játékok, alkotások, mondókák, szakmai anyagok (videók, cikkek), letölthető kártyák, sablonok elérése, előfizetés kezelése.

3. Segítség az első lépésekhez

Egy percre sem hagyunk magadra, ezért elkészítettük a MaszatKlub START letölthető
e-bookot: Fél óra alatt teljesen átlátod majd a működését a klubnak, és imádni fogod!

Ennyi, már tudsz is mindent

A legjobb pedig az az egészben, hogy nem kockáztatsz semmit, mert ha előfizetsz, és úgy érzed, hogy ez mégsem az, amit kerestél, akkor egyszerűen lemondod az előfizetésedet, és az a következő hónapban automatikusan nem újul meg. A lemondás módját is tartalmazza a fent említett MaszatKlub START kiadványunk. Gyere, hiszen nem veszítesz semmit, viszont kiindulva a több mint 130 előfizetőnk véleményéből…
jó eséllyel életeted egyik legjobb “befektetése” lesz.

VIP
VIP előfizetőnk is lehetsz. Nálunk 3 havonta lehet váltani, ezért aki most belép, az szeptemberben válthat is VIP előfizetésre, ha szeretne! Erről többet az előfizetői csoportban tudhatsz meg.

KUKKANTS BE A KLUBBA!

TOVÁBBI VÉLEMÉNYEK

az ONLINE MaszatKlubról

MITŐL TÖBB A KLUB

a Pinterestnél, vagy bármilyen ingyenes forrásnál?

A Pinterest egy olyan felület, ahol valóban szuper ötletek vannak, de itt meg is áll a dolog. És nagyon sok anyuka ennél jóval többre vágyik. A MaszatKlub nem mindenkinek való, és ezt örömmel vállaljuk. Azok csatlakoznak hozzánk, akiknek az átlagnál fontosabb az, hogy a gyermekükkel otthon mit csinálnak, milyen eszközöket fognak kézbe.

FÉLSZ HOGY AZ ONLINE KLUBUNK RÉVÉN GYERMEKEDET BESZIPPANTJA AZ ONLINE VILÁG?

Nézd, nem leszünk álszentek. Ebben az okostelefonokkal/okoskütyükkel átszőtt világban kell majd a gyermekednek is érvényesülnie. A technikát lehet jól és kevésbé jól hasznosítani.

A legtöbb videónkat bőven elég, ha te nézed meg, és az alapján segítesz neki a közös játék, alkotás során!

Azokra is gondoltunk, akik semmiképp nem akarják képernyő elé engedni a gyermeküket. Az ONLINE MaszatKlubot úgy terveztük meg, hogy a videók nélkül is teljes értékű. Mert az összes letölthető anyagunkhoz részletes leírást mellékeltünk. Szóval ne aggódj, a klub csak hozzáadni fog az életetekhez.

BÓNUSZOK 10.500 Ft ÉRTÉKBEN

Ha most csatlakozol a klubhoz, akkor ezeket a szuper hasznos letölthető bónuszokat is megkapod!

Amennyiben most csatlakozol, 4 fantasztikus bónuszt is adunk a klubtagság mellé!

1. Ügyesfogmosó kártyák

Ezeknek a kártyáknak a segítségével nem lesz probléma a fogmosás megszerettetésével. Egyszerűen kiragasztod a fürdőszobában vagy a tükörre, és lépésről lépésre követitek a kártyákon látható ábrákat… és a gyermeked pedig észrevétlenül egyszercsak megmosta a fogát!

2. Ügyesen a WC-n kártyák

Ezt a kártyacsomagot azért hoztuk létre, hogy segítsünk a szobatisztaság kialakulását. Ragaszd ki őket a WC-be, és ezzel is megtámogatod azt, hogy gyermekedben játékos formában rögzüljön a vécézés lépései.

3. Játékos időjárás kártyák

Ezekkel a kártyákkal játékos formában vezetheted be a gyermekedet az időjárás rejtelmeibe. Miközben forgatja a kártyákat, mesélhetsz neki a különböző időjárással kapcsolatos jelenségekről. Gyermeked megismerkedhet az időjárással kapcsolatos fogalmakkal (napsütés, felhő, eső, hó, havazás, vihar, szél, szivárvány stb.) – illetve a természet elemeivel.

4. Vadonvadász lapok

A Te gyermeked is biztosan imád felfedezni. Ezért fogja imádni a vadonvadász lapokat. Közösen felfedezhetitek a gyermekeddel a környezeteteket és annak élőlényeit. Játékosan szélesedhet gyermeked ismeretei az őt körülvevő környezettel, azok elemeivel kapcsolatban, veleszületett kíváncsiságára alapozva. A játék során fejlődik szókincse, kommunikációs képességei
a környezettel kapcsolatban. Egyes felfedezett tárgyak, elemek megtalálása és megérintése által fejlődik a megfigyelőképessége, taktilis érzékelése. Az állatok és növények megfigyelése remek lehetőséget nyújt az érzékenyítésre.

Most minden előfizetéshez ráadásul egy elképesztően finom, mézzel édesített, narancsolajos Palotai étcsokit, és egy 10 darabos Grapat szettet adunk ajándékba a második hónap után!
Maszatnyuszi is nehezen szabadul tőlük! 🙂

A Grapat: Egy kicsi családi projektnek indult, amely mára már kinőtte magát. Az ötlet pont annyira egyszerű, amennyire nagyszerű. A gyermekek mindenféle kötöttség, szülői segítség nélkül teremthetik meg a saját kis világukat. Ezzel a kreativitásukra van bízva minden. A nyílt végű játékokban az a jó, hogy a gyermekek saját maguk „határozzák meg” a játék szabályait, ezért az szinte megunhatatlanná válik. Az pedig hab a tortán, hogy fából készülnek, ezért kellemes a fogásuk és igazán strapabírók.

ONLINE

MaszatKlub előfizetés

ONLINE ALKOTÓ- KÉZMŰVES
- ÉS ANYAKÖZPONT
EGY KATTINTÁSRA HAVI 7890 Ft!

260 Ft NAPONTA
 • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 1 havi tagság az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 1 havi kérdezési lehetőség a privát előfizetői csoportunkban
 • 1 hónapig az összes sablonhoz hozzáférés
 • Időről időre személyes MaszatKlub találkozó (járványhelyzet miatt szünetel)
 • Háromhavonta eszköz- és alapanyag rendelés: legközelebb várhatóan júniusban
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • A MÁSODIK HÓNAP UTÁN AJÁNDÉK PALOTAI KÉZMŰVES CSOKOLÁDÉ
 • A MÁSODIK HÓNAP UTÁN AJÁNDÉK GRAPAT-SZETT

FÉLÉVES ELŐFIZETÉS EGYBEN FIZETVE: 39.900 Ft, azaz...

215 Ft NAPONTA
 • 6 havi tagság az ONLINE MaszatKlub platformunkhoz
 • 6 havi tagság az ONLINE MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 6 havi kérdezési lehetőség a privát előfizetői csoportunkban
 • 6 hónapig az összes sablonhoz hozzáférés
 • Időről időre személyes MaszatKlub találkozó (járványhelyzet miatt szünetel)
 • Háromhavonta eszköz- és alapanyag rendelés: legközelebb várhatóan júniusban
 • 10.500 Ft értékben 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • AJÁNDÉK PALOTAI KÉZMŰVES CSOKOLÁDÉ
 • AJÁNDÉK GRAPAT-SZETT

KÉNYELMES

fizetési lehetőség

Nálunk ismétlődő fizetéssel fizethetsz, amely nemcsak biztonságos, hanem nagyon kényelmes és takarékos is, hiszen téged semmilyen költség nem terhel!

Mi az az ismétlődő fizetés?

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy amint a megrendelés gombra kattintva az OTP biztonságos felületén megadod a kártya adataid, elfogadod, hogy ismétlődően minden hónapban a megadott összeg automatikusan levonásra kerül. A rendszer zárt, mi természetesen nem férünk hozzá az adataidhoz. Ez a megoldás számodra kényelmes, és bármikor lemondhatod a fiókodban az előfizetésedet. A kontroll a Te kezedben van. Jelenleg már több mint 130 anyuka tökéletesen megbízik bennünk és az OTP-ben.

Külön kiemeljük, hogy erőforrást, pénzt nem kímélve a legdrágább, de messze legbiztonságosabb OTP Simple (ezen keresztül fizetsz te is rengeteg helyen online) rendszerét építettük be!!

Több időnk marad rátok

A bankkártyás fizetést teljesen automatizáltuk. Ez azt jelenti, hogy szinte alig van adminisztrációs feladatunk vele. Az így felszabaduló időt pedig rátok tudjuk fordítani, és így még többet tudunk adni Nektek!

Könnyebben betervezhető havidíj

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy nem egy nagy fix díj van, hanem egy sokkal jobban tervezhető havi díj.
Ezzel sokkal jobban lehet kalkulálni a családi kasszában is!

Nálad az irányítás

Nem kell hűséget fogadni nekünk. Bármikor néhány kattintással lemondhatod a havi előfizetést. A teljes fizetési folyamat felett maximális kontrollod lesz.

Pénzt takarítunk meg neked

Nincs még egy olyan kedvezményes fizetési mód, mint az ismétlődő bankkártyás fizetés. Az átutalásnak, banki befizetésnek számodra is vannak költségei, az ismétlődő fizetésnek nincs! Itt csak mi fizetünk a banknak.

MARADTAK MÉG

kérdéseid?

Ezek a kérdések szinte 100%-ban lefedik azokat a kérdéseket, amelyeket az elmúlt hónapokban kaptunk anyukáktól e-mailen, üzenetben, kommentben.

Sokkal több annál. Igazából ez a központja lesz az otthoni alkotásotoknak, élményeteknek. Akik már előfizetőnk, egyre-másra írják a privát csoportunkban a kommenteket, hogy nem is gondolták volna, hogy mennyi időt spórolunk meg nekik azzal, hogy nálunk mindent egy helyen megtalálnak. Sorra kapjuk azokat az üzeneteket, hogy mennyire örülnek, hogy végül csatlakoztak. Emellett azt is ki szokták emelni, hogy mennyire jót tett a saját lelküknek is a közösség, és az anyaságukban megerősítő szakmai anyagok. És emellett egy személyes finommotorika tanácsadótok is lesz a mi személyünkben, akitől bármit kérdezhettek a privát csoportban.
Az ONLINE MaszatKlubba 12 hónapos kortól már érdemes csatlakozni, de már vannak 9-10 hónapos babával is tagjaink. A mi Pannink 7 hónapos, de már ő is nagyon élvezi az alkotós tartalmakat. 🙂 Számtalan olyan anyagot találsz a klubban, amely már egy 10-12 hónaposnak is izgalmas és fejlesztő lesz. És ha valamiért egy alkotás vagy játék még „túl sok” neki, még mindig kérdezhetsz tőlünk a privát csoportban, hogy még mit ajánlunk nektek. 😊 Biztos lehetsz benne, hogy másnap egy tucat új ötlettel gazdagabban fogsz belevágni gyermekeddel ebbe a szuper kalandba.
Ennek két oka van.
 1. Az ONLINE MaszatKlubot egy szuper összetartó közösségként és nem átjáróházként képzeljük el. Olyannak, ahol virtuálisan és személyesen is szuper kapcsolódások születnek.
 2. Több időnk marad azokra, akik bizalmat szavaztak nekünk. Nem kell folyamatosan azt néznünk, hogy ki csatlakozik, hanem teljes figyelmünket a csoportnak szentelhetjük.
Igen tudtok, több külföldi előfizetőnk is van már. Viszont ezen az űrlapon kizárólag magyar bankkártyával tudsz fizetni, ezért, ha neked olyan nincs, akkor arra kérünk, hogy IDE KATTINTVA vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.
Természetesen kilépni bármelyik hónapban kiléphetsz, de az, aki kilép, addig nem tud újra csatlakozni, amíg újra meg nem nyitjuk újra a jelentkezést. És ő már csak az éppen aktuális havidíj mellett tud csatlakozni. 2021-ben egy ideig biztosan nem nyitunk ki újra.

A vírushelyzet miatt most ez szünetel, de igen, volt már klubtalálkozó, és imádta mindenki. 🙂 Ezeknek az időpontjáról, mikéntjéről közösen a klubtagokkal fogunk dönteni a helyzet javulása után.

Az ár jelenleg ennyi, de aki csatlakozik most, annak áremelés esetén is VÁLTOZATLAN marad a havidíj mindaddig, amíg le nem mondja az előfizetését.

Külföldről csatlakoznátok, vagy még kérdésed van?

Mindkét esetben arra kérünk, hogy kattints a MESSENGER ikonra, és vedd fel velünk a kapcsolatot. Köszönjük!

ITT AZ IDŐ, HOGY

Ti is klubtagok legyetek

1. Add meg a szükséges adatokat, a pipákat ne feledd

2. Ha vásárolnál kezdőcsomagot is, akkor mindenképp add meg a
szállítási címet

3. Kattints az „Előfizetek” gombra

4. Fizesd ki bankkártyával

5. Az ezután bejövő oldalon megtalálod a privát FB-csoport linkjét, kattints rá és csatlakozz hozzánk

6. A megadott e-mail fiókba leveled érkezik tőlünk, abban lesz minden további fontos információ (pl.: bónuszok, belépéshez adatok)

VÁRUNK TITEKET IS SOK SZERETETTEL!

A honlapunkon cookie-kat használunk.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtéséhez hozzájárulok.