maszatka-op

ONLINE

MaszatKlub

Szia! Köszöntünk téged az 1-3 éves korosztályra szabott online baba-mama, alkotó (nemcsak) univerzumunkban!

Teremts 5-10 perc szabadidőt magadnak, és ismerj meg minket!

SAJNOS ELKÉSTÉL, A KLUB HÓNAPOKRA BEZÁRT!

Mi az az Online MaszatKlub?

Montessori ihletésű otthoni közös percek, élmények és fejlődés online központja 1-3 éves gyermekek számára

✅ több mint 100 azonnal hozzáférhető tartalom 

✅ hetente új, izgalmas tematikus alkotások, játékok

✅ rengeteg letölthető, nyomtatható sablon, kártya, gyurmázólap PDF

✅ mondókatárak (videó és letölthető PDF)

✅ havonta több szakmai anyag, szakértői beszélgetés

✅ folyamatos kérdezési lehetőség

✅ MaszatKlub torna

✅ pozitív, támogató előfizetői közösség (már 150-en vagyunk)

✅ izgalmas meglepetések

✅ MaszatKlub kuponfüzet

👍keretbe foglalt otthoni közös programok

👍 sok-sok megspórolt idő 

👍 maradandó, közös élmények

👍 szemmel látható fejlődés

👍 növekedő kreativitás

 

Ekkor zárja be kapuit a klub, és hónapokig nem fogad új tagokat!

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

Mikor van szükséged ránk?

#1 HA TUDOD, HOGY AZ ELSŐ HÁROM ÉVBEN SOHA VISSZA NEM TÉRŐ LEHETŐSÉGED VAN FEJLESZTENI A GYERMEKEDET

A gyerekek olyan mértékben és ütemben fejlődnek, amely egyetlen későbbi életszakasszal sem hasonlítható össze. A kognitív funkciók, mint a beszéd, a mozgás, a viselkedés, a szociális képességek, és a gyermek fizikai és lelki egészsége is ebben a korai életszakaszban alapozódik  meg. Tanulmányok kimutatták, hogy az ember agyának 80%-a 3 éves korára kialakul. Ezért az, hogy ebben az időszakban milyen ingerek érik, kis túlzással az egész életét meghatározza.  A klub felépítése során különösen figyeltünk arra, hogy olyan közös élményeket adjunk nektek, amelyek nemcsak izgalmasak, kedvesek és mókásak, hanem célzottan fejlesztik azokat a készségeket, amelyre igazán eredményesen csak ebben az időszakban van lehetőségünk.  Mert például az elsajátított megfelelő eszközkezelés nemcsak az ecsetre, ollóra, csipeszre vonatkozik, hanem a mindennapi (pl.: kanál, stb…) eszközökre is.

#2 ÓRÁKON ÁT KUTATSZ KREATÍV ÖTLETEK UTÁN, ÉS EZT NEM ÉRZED HATÉKONYNAK

Nálunk vége a keresésnek. Nem kell mindig a Pinterestet, Instát bújni új ötletekért. Hetente mutatunk új dolgokat, és azokat kategorizáljuk, hogy te időt nyerj.  És az értékes idődet így végre arra fordíthatod, amire a legjobban szeretnéd. Például a közös időtökre. 

#3 NEM ÉRZED MAGADAT ELÉGGÉ KREATÍVNAK

Nagyon sok olyan anyuka van a klubban, aki nem tartja magát kreatívnak, vagy éppen nálunk fedezte fel a kreatív oldalát. A videóink, útmutatásunk segítségével bárki képes megvalósítani otthon a közös játékot, alkotást.

#4 A LEGTÖBBET AKAROD KIHOZNI EBBŐL A KORSZAKBÓL 

Már egy rosszul megválasztott eszköz, vagy túl korán erőltetett technika (pl.: ceruza) is visszavetheti egy gyermek fejlődését. Ha köztünk vagy, akkor minden információ eljut hozzád, hogy a te gyermeked első három éve megalapozza a sikeres (és ezek nem csak nagy szavak) életét. Mert sok-sok sikerélmény éri, az oviban a legjobbak között lehet, amely tovább erősíti az önbizalmát. És a későbbiek folyamán a te válladról is sok teher lehullik azzal, hogy az első három évből a maximumot hozzátok ki. 🙂 

#5 A LEGJOBB ESZKÖZÖKBŐL, ALAPANYAGOKBÓL RENDELNÉL 

A klubban évente négy alkalommal (3 havonta) lehetőséget biztosítunk arra, hogy az általunk letesztelt legjobb alapanyagokból és eszközökből rendelhess. Mindent mi csinálunk. Te egy általunk elkészített felületen leadod a rendelésedet, mi pedig beszerezzük, összecsomagoljuk Nektek, és házhoz szállítással vagy Foxposttal elküldjük! Külön jó hír a számodra, hogy ha a partnereink rábólintanak (a világban lévő helyzet miatt), akkor várhatóan május végén, június elején lesz rögtön az egyik ilyen alkalom!

#6 SOK KÉRDÉSED VAN, DE NEM TUDOD KINEK FELTENNI

Közel ezer kézműves, kreatív baba-mama foglalkozással a hátunk mögött, magabiztosan válaszolunk bármilyen finommotorikát érintő kérdésedre a privát előfizetői közösségünkben.

Hogyan változik meg az életetek az ONLINE MaszatKlubbal?

SZÉPEN LASSAN A MINDENNAPOTOK RÉSZE LESZ AZ ALKOTÁS, JÁTÉK, MONDÓKÁZÁS

 

Lehet, hogy most még el sem tudod képzelni, de így lesz. Egyszerűen természetessé válik. Viktória se hitte, de ennek ellenére csatlakozott hozzánk. Nézd mit tapasztalt: 

NEM FOGSZ ÓRÁKAT A PINTEREST, INSTAGRAM, FACEBOOK ÉS A GOOGLE KERESŐJÉBEN TÖLTENI!

 

Az internet nagyon jó forrás, de ugyanakkor rengeteg a zsákutca. Sok olyan tartalom van fent 1-3 éves korosztály számára jelölve, ami igazából nem is nekik való. Érezted már úgy, hogy a Pinteresten, Instán talált leírás alapján elkészült alkotás, játék nem vált be? Nem a te készülékedben van a hiba. Brigitta is ezt tapasztalta:

 

NEM NEKED KELL ÖSSZEVADÁSZNI AZ ALKOTÁSHOZ SZÜKSÉGES ESZKÖZÖKET, ALAPANYAGOKAT

 

Az előfizetőink imádják ezt a szolgáltatásunkat. Mert nem nekik kell összevadászni a dolgokat 8-10 boltból, hanem nálunk be tudnak mindent szerezni. Ráadásul korrekt áron. Ezzel napokat és nagyon sok stresszt spórolhatunk meg nekik. És ha csatlakozol a gyermekeddel, akkor Neked is. 

SOKKAL JOBB ANYÁNAK FOGOD MAGAD ÉREZNI

 

Ezt a pontot kezeld kritikusan. Nagyon fontos megjegyeznünk, hogy te enélkül is jó anya vagy. Nem akarunk arra ráerősíteni, hogyha minket választasz, akkor jobb anya leszel.  Mert ez szembemegy a filozófiánkkal. Mi csak arról az érzésről beszélünk, amit a klubtagjaink megosztanak velünk. Mert ezt váltja ki belőlük a gyermekük ügyesedése és egyre gyakoribb mosolya. 

 

MAGABIZTOSABB, FELKÉSZÜLTEBB ANYA LESZEL

 

Olyan tematikus tudástárhoz férsz hozzá, amely alapjaiban változtatja meg az otthoni közös időtök minőségét. Hiszen ha a gyermekedet a korához passzoló eszközökkel, alkotós feladatokkal és játékokkal vonod be, akkor erre ő is pozitívan fog reagálni, mert a fejlettségi szintje, érdeklődése, fizikai sajátosságai harmóniában lesznek vele. 

 

AZ ÁTLAGNÁL KREATÍVABB, ALKOTÓSABB  GYERMEKED/CSALÁDOD LESZ

 

A gyermekekben ösztönösen ott van az alkotás vágya. Egész gyermekkor alatt, de különösen ha 1-3 éves kor között rendszeresen hagyod így kibontakozni, nagyon jó eséllyel komoly előnnyel indul az oviban/iskolában. Egyszerűen a játékos feladatokba öntött, korosztályhoz igazodó otthoni közös idő robbanásszerűen képes fejleszteni a gyermeket!

 

A jó időben is kell nekünk a klub?

Igen, mert az otthoni játék és alkotás nem évszakfüggő.  Lehet, most többet lesztek kint a szabadban, de a nappalok is hosszabbak, ezért sokkal több órán keresztül kell lekötni a gyermekedet. 🙂

A MaszatKlub októberben kezdte el a működését, amikor kint 3-4 fok volt, ami beparancsolta az anyukákat és a gyermekeket a négy fal közé. De mi már akkor tudtuk, hogy a klubnak nemcsak a hideg hónapokban, hanem azokban is fontos szerep jut majd, amikor kint egyre jobb lesz az idő

Miért? 

1.  A gyerekeknek a kinti mozgásos játékokra, és az alkotás valamint a játékosan fejlődés óráira egyaránt szükségük van.👍 Egyik sem léphet a másik helyébe, nem pótolhatja, hiszen egész más területeket, készségeket céloz meg. Nem beszélve a hosszabbodó délutánokról, estékről, amelyek kihívás elé állítanak. 🙂 Az előfizetőink is ezt jelzik vissza a számunkra. 140 előfizetőnkből szinte mindenki azt jelezte, hogy annyi hozzáadott értéket ad nekik a klub, hogy eszük ágában sincs nyáron megválni tőlünk!

2. Az egész klub játékos formába van csomagolva, de ez nem jelenti azt, hogy itt megáll a dolog.   A klub kiemelkedően fejleszti a kicsik önállóságát, másrészt pedig az elsajátított megfelelő eszközkezelés nemcsak az ecsetre, ollóra, csipeszre vonatkozik, hanem a mindennapi eszközökre is. Ez pedig nem évszakfüggő. 

Persze mi sem ülünk a babérjainkon, és felkészítettük a klubot a jó időre: 

A klubban most fent lévő játékok igen nagy százaléka kint a szabadban is megvalósítható. 

✅A következő hónapokban mi is sokkal több szabadban felvett videóval fogunk jelentkezni.

✅ Több szabadban is megtalálható „eszközt” fogunk felhasználni a tartalmaink készítéséhez.

Júniusban, júliusban (az augusztust még a klubtagjainknak sem árultuk el, de nagyon menő lesz 😎 ) is sokat foglalkozunk majd a körülöttünk élő természettel.🌿 Kihasználva a nyár adta jó időt, sokszor fogjuk a klubtagjainkat kirándulásokra, piknikre, és kinti játékokra és felfedezésekre csábítani az online eszközeinkkel. 🌳🍄🌺🌞

Egész más tartalmakkal készülünk, mint a hideg hónapokban!

⬇️⬇️⬇️

Ezért ha amiatt aggódsz, hogy nem tudjátok kihasználni a klubot a jó időben, akkor biztosítunk arról, hogy az ONLINE MaszatKlub az a baba-mama klub, amely együtt él a családokkal, figyel a körülmények változására és reagál is rájuk.👍

Mert csak így lehet képes egy online baba-mama klub folyamatosan olyan tartalmakat/megoldásokat adni, ami az adott évszakban nektek értéket jelent.❤️

 

Ajándék azoknak, akik októberben is még velünk tartanak!

Gondoltunk azokra is, akik most kicsit majd többet lesznek a szabadban. Ezért az összes meglévő, és a következő napokban csatlakozó klubtagunknak (akik még az év 10. hónapjában is velünk lesznek) októberben egy kis kézművescsomagot is fogunk küldeni ajándékba

Mi így háláljuk meg a minőségi tartalmak mellett a bizalmat!

A kreatív élmények most házhoz jönnek!

Kik vagyunk mi pontosan?

Mi vagyunk a MaszatVilág! A MaszatVilág egy olyan kreatív, kézműves foglalkozássorozat, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezetjük be a babákat és mamákat, mini ovisokat és az óvodás korosztályt is a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába. Immáron negyedik éve! Minden szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy nagyon szeretnek minket! 😊 Összesen közel 1000 foglalkozást tartottunk, nem beszélve a tematikus alkalmakról. (Halloween-party, Szüret-party, stb…)

Pont ezt fogjuk nektek adni ONLINE, csak nem hetente 1-1 órában, hanem folyamatosan!

Mit ad Nektek nap mint nap a klub?

Az ONLINE MaszatKlubbunk abban kiemelkedő, hogy a segítségünkkel a legértékesebbet tudod megadni a gyermekednek. Az idődet. Nincs az a szipi-szupi játék, ami értékesebb a pici babád/gyermeked számára, mint az időd, a közelséged, és az otthon biztonságában vele át- és megélt élmények, játékok, nevetések. Nem beszélve arról, hogy így apát is sokkal jobban be lehet vonni, ha nyitott rá.😊 A MaszatKlubbunk ehhez ad napról-napra nagyon jó, kellően rugalmas és mégis könnyen követhető, szeretetteljes keretet, miközben a gyermek fejlődése nem izzadságos, hanem teljesen önfeledt, magától érkező természetes következmény.

A mostani helyzetben pedig egyenesen életmentő lehet, hiszen úgy tudod a gyermekedet lefoglalni, úgy tudsz vele értékes időt tölteni, hogy közben megvéded magatokat a járványtól, hiszen a saját kis biztonságos közegetekben kapcsolódhattok ki! 

Mielőtt folytatnánk, ismerd meg Bori véleményét a MaszatKlubról, aki Barnival alkot és játszik nagyokat, mióta klubtagok. 🙂

Most pedig csukd be a szemed, és képzeld el… ahogyan Ti is együtt alkottok otthon a gyermekeddel. Csupa izgalmas dolgot csináltok közösen a rutinfeladatok mellett. Együtt mondókáztok és játszotok. Közben pedig a saját gyermekkorodból is bevillannak képek. Amikor veled játszottak a szüleid. Esetleg ha nem, akkor boldogság tölt el, hogy te már megadhatod ezt a gyermekednek. Méghozzá a saját közös otthonotokban. A legnagyobb biztonságban figyeled, ahogyan napról napra ügyesedik. Csodálod, ahogyan elmélyül az alkotásban, és közben fejlődik.

Teljesen nyugodt vagy, mert biztosan tudod, hogy a legjobb eszközöket adtad a kezébe. Pont olyat, ami a korához illik, így csupa sikerélmény éri őt és téged is. Ezért az otthoni alkotás valódi boldogságforrásotokká válik, és a mindennapi rutin is jobban megy.

Aztán felébredsz…és kiderül, hogy csak ébren álmodtál, hiszen ONLINE MaszatKlub előfizetőként ez már a valóság. 

Első babásoknak igazán ideálisak vagyunk

Több első babás anyuka is jelezte már felénk, hogy szinte az életüket mentettük meg. Nem azért, mert mi valami szuperhősök vagyunk, hanem mert az első babánál egy dolog hiányzik igazán egy család életéből. A rendszer. Mert minden új, rengeteg az első tapasztalás, ezért a bizonytalanság is óriási. A klubunk pedig magabiztosságot ad. Első babásként azt érzed, hogy mindig van kihez fordulnod. A szuper közösség is bátrabbá tesz. Ezért, ha 1-3 éves az első gyermeked, akkor ne habozz, csatlakozz hozzánk bátran! 🙂

Többgyermekesek figyelem!

Milyen érzés lenne, ha a fagyisnál 2-3 gombócért csak 1-et kéne fizetni? Van egy szuper hírünk! Az ONLINE MaszatKlubban pont ezt tapasztalhatjátok meg, mert 2-3-4-5 gyermekkel is pontosan 1 db előfizetéssel mindent elértek! Ráadásul a legtöbb tartalmunkhoz olyan tippeket adunk, hogy az 1 éves és a 3-4 éves is örömét lelje benne. Az előfizetőink közül nagyon sokan 2-3 gyermekkel használják ki a klubunk adta lehetőségeket! 🙂

Mi mindent kaptok a klubban?

MOST AZONNAL

 30 változatos, alkotós feladatot

 41 kedves, otthoni játékot

 21  hasznos szakmai anyagot

6 gyönyörű mondókatárat

 12 további anyagot

Tehát a klubban AZONNAL hozzáférhettek !110! anyaghoz, amelyek mindegyike hozzátesz az otthoni életetekhez! 

MIT KAPTOK MÉG?

 hetente a fentiekhez hasonló alkotós tartalmak leírással, pontos korosztály ajánlással

egyedülállóan kedves és tetszetős sablonokat, játékkártyákat tölthettek le a felületünkről

szakmai anyagokat

privát, előfizetői közösség

 segítőkész, barátságos hangulatot

tematikus, nem ad-hoc felépített heteket/hónapokat

MIT KAPTOK MÉG?

Ezeken a szuper jó dolgokon felül még könyvajánlóval (pl.: Mikulás, Húsvét) is rendszeresen jelentkezünk. 

Valamint már MaszatKlub-kuponfüzetünk is van, amellyel kedvezménnyel vásárolhatsz több partnerünknél is. Ez azt jelenti, hogy akár vissza is jöhet a klub ára a kedvezményekből! Ezek a kedvezmények nem klubtagoknak nem elérhető. 

ÉS MÉG?

A klubunk egyik legnagyobb értéke következik! Hozzáértő finommotorika tanácsadást közel ezer óra kézműves foglalkozás tapasztalatával. Nem tudsz olyat kérdezni ebben a témakörben, amiben ne tudnánk a segítségetekre lenni! Az előfizetésnek ezt a szolgáltatását egyszerűen imádják az anyák. Mert nem maradnak bizonytalanságban, magabiztosabban és nagyobb kedvvel alkotnak és játszanak otthon a gyermekeikkel. Mert tudják, hogy bármikor számíthatnak ránk.

ÉS MÉÉÉG? 🙂

A napokban indult el a MaszatKlub-torna! Mindig nagyon figyelünk arra, hogy a klub ne veszítse el egyediségét, és az alkotáson, otthoni játékon maradjon a fókusz. Ezért csak olyan területekkel bővítjük, amely valamilyen módon kapcsolódik ehhez. Ezért nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy Nébald Alexandrával (sokak által csak Torna néni ) 🙂 havi rendszerességgel találkozhattok az online felületünkön, és tornázhattok vele!

 

Ugye mennyi tartalom?  Ezért is készítjük el ebben a hónapban Nektek az ONLINE MaszatKlub kisokost, amely tökéletes társ lesz a klubba újonnan érkezőknek, hogy hamar otthonosan mozogjanak a lehetőségek között. 

Ez a felület fogad téged majd

Hogy érzik magukat azok, akik már előfizetőink?

Ezt mind adni fogjuk Nektek az ONLINE MaszatKlubban?

GYERMEKEK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL KÉSZÍTETT ALKOTÓS VIDEÓK

Bori és Máté és Lizi alig várja, hogy bemutatkozhasson nektek! 🙂 Több olyan videónk is van, ahol az alkotás pillanatait velük, a maguk természetességében, adjuk át. 

SZAKMAI VIDEÓK

Keretbe foglaljuk az otthoni alkotással játékkal kapcsolatos szerteágazó információkat különböző, anyukákat foglalkoztató kérdésben. Nemcsak a finommotorikát (gyurmázás, színtanulás, festés, tépés, stb..) érintjük, hanem sok számodra fontos területet (szobatisztaság, Montessori a hétköznapokban, stb..) is.

SZAKÉRTŐKKEL KÉSZÍTETT VIDEÓK

Különböző téged foglalkoztató (pici gyermekkel kapcsolatos) témákban készítünk szakértőkkel videókat. (mosipelus, legjobb játékok 1-3 éveseknek)

LEGJOBB BABA-BARÁT ESZKÖZÖK

A biztonságos alkotásnál semmi sem fontosabb. Ahogyan az is, hogy a gyermek a korosztályának megfelelő eszközöket használja. Mi megmutatjuk, hogy melyek ezek. Plusz sok olyan eszközt is használunk, ami az alapháztartás kelléke (liszt, só, szívószál, stb…)

AZONNAL NYOMTATHATÓ SABLONOK, FEJLESZTŐLAPOK ÉS KÁRTYÁK

Időt takarítunk meg nektek azzal, hogy ezeket előre “legyártjuk” nektek, hogy még több időtök maradjon az élményre! Csak letöltitek, kinyomtatjátok, és már mehet a móka. 

EMPATIKUS, HOZZÁÉRTŐ TANÁCSADÁS

Közel 1000 óra tapasztalattal, és több ezer gyermekkel a hátunk mögött válaszolunk a kérdéseidre az előfizetők számára létrehozott FB-csoportunkban. Eddig még egy anyuka se mondta azt nekünk, hogy nem kapott választ a kérdésére, vagy segítséget tőlünk. 🙂

TÁMOGATÓ, JÓ FEJ KÖZÖSSÉG

Ebben a pillanatban pont olyan szuper emberek nézik ezt az oldalt, mint te, ezért csatlakozni is csak jó fej emberek fognak! 😉

HOZZÁTOK IGAZÍTOTT TEMATIKA

A kiszámíthatóság ebben az időszakban az egyik legnagyobb kincs.  Ezért mi idomulunk hozzátok. Tematikus hetekkel segítjük az alkotást, otthoni játékot. Most például a Madarak hete van a klubban!

RENGETEG ÖTLET AZ OTTHONI ALKOTÁSHOZ 

Mindig lesz mihez nyúlni, hiszen bármikor és bárhol beléphettek az ONLINE MaszatKlub felületére, és választhattok a sok-sok tartalomból!

MASZATKLUB KUPONFÜZET 

Partnereinktől kedvezménnyel vásárolhatsz. Olyan cégeket gyűjtöttünk össze neked, amelyek mint kisgyermekes anya, fontosak a számodra. Így az is előfordulhat, hogy már a kedvezménnyel visszajön a klubunk ára! És folyamatosan figyelünk, és ha látunk egy ígéretes terméket, szolgáltatást, akkor azt megpróbáljuk behozni a klubba.

MASZATKLUB TORNA

A klub egészen friss új szolgáltatása a MaszatKlub torna, amelyet nem más, mint az ország “Torna nénije” tart nektek havi rendszerességgel! Ezért, ha a gyermeked korosztályához igazodó mozgást keresel, amit egy kiváló mozgásfejlődés-szakember vezényel le, akkor jobbat nem találsz. 

Amit eddig olvashattál, azok mind egy célt szolgálnak. Azt, hogy szuper, közös, és a gyermeked és a te fejlődésedet is szolgáló szeretetteljes élményekben legyen részetek!

Lelkesedés

Magabiztosság

Megértés

Játékosság

Közösséghez tartozás

Miért sokkal több a klub a Pinterestnél?

A Pinterest egy olyan felület, ahol valóban szuper ötletek vannak, de itt meg is áll a dolog. És nagyon sok anyuka ennél jóval többre vágyik.

Az ONLINE MaszatKlub nem mindenkinek való, és ezt örömmel vállaljuk. Azok csatlakoznak hozzánk, akiknek az átlagnál fontosabb az, hogy a gyermekükkel otthon mit csinálnak, milyen eszközöket fognak kézbe.

– Arra, hogy egy picit megfogják a kezét és a gyermek fejlődésével kapcsolatos kérdésekre hozzáértő válaszokat kapjon. Erre nincs lehetőség a Pinteresten.

– Arra, hogy ne keljen keresgélnie a milliónyi jó és kevésbé jó alkotós ötlet között, amelyek nagy része nem is passzol a gyermeke korosztályához.

– Arra, hogy egy helyen megtaláljon mindent, amire az otthoni alkotáshoz szükség lehet, és ne az egyre türelmetlenebb gyermek mellett kutassa fel az internetet egy jó ötletért. És ezáltal rengeteg időt spóroljon.

– Arra, hogy egy olyan szuper anyaközösség tagja legyen, ahol olyan anyukákkal lehet együtt, akiknek szintén az átlagnál fontosabb az, hogy mit csinálnak otthon a gyermekükkel.

– Arra, hogy a szakmai anyagokon keresztül egyre többet megtudjon a gyermekéről, fedezzen fel benne, és egyre magabiztosabban érezzen rá, hogy mi a jó neki.

Ha úgy érzed, hogy ezeket te is szeretnéd, akkor olvass tovább!

Félsz, hogy az online klubunk révén gyermekedet beszippantja az online világ?

Nézd, nem leszünk álszentek. Ebben az okostelefonokkal/okoskütyükkel átszőtt világban kell majd a gyermekednek is érvényesülnie. 4. éve tartunk a MaszatVilágban foglalkozásokat, és már külön házirendet készítettünk a telefonhasználatra. Mert az anyukák is sokszor előveszik. Mert egyszerűen már ennyire részünk.

Azt viszont garantáljuk, hogy nem az ONLINE MaszatKlubban értékesen képernyő előtt eltöltött időtől fog a gyermeked függővé válni. Hiszen egy olyan videót fog látni, amiben egy másik gyermek reakcióit figyelheti, és ha közben ti is csináljátok a videóban látottakat, akkor abszolút kiszakadnak az események a virtuális térből a valóságba.

És azt is garantáljuk, hogy a kreatív ötletek keresgélésének megszűnésével heti szinte órákat spórolunk meg Neked!

Azokra is gondoltunk, akik semmiképp nem akarják képernyő elé engedni a gyermeküket. A MaszatKlubot úgy terveztük meg, hogy a videók nélkül is teljes értékű. Mert az összes letölthető anyagunkhoz részletes leírást mellékeltünk.

Szóval ne aggódj, a klub csak hozzáadni fog az életetekhez. 🙂 Most pedig pláne!

Kedves kis faluban, kisvárosban éltek?

Amikor elkezdtük a MaszatKlubot tervezni, az volt a legfontosabb számunkra, hogy azok számára is hozzáférhetővé tegyük a kreatív alkotás örömét, élményét, akik nem tudnak eljönni a foglalkozásainkra. És azoknak is, akik a lakóhelyükön nem igazán találnak olyan foglalkozásokat, amelyek megszólítanák őket.

Teljesen megértjük, hogy ennek ellenére nem akarsz lemondani a kreatív alkotásról, a közös élményekről. Van egy jó hírünk! Nem is kell!

Az elmúlt napok tapasztalatai alapján a nagyvárosokból érkezők mellett sok olyan előfizetőnk lett, akik kisebb falvakból, településekről, kisvárosokból érkeztek. Amennyiben ti is olyan helyen éltek, ahol nem nagyon tudtok hová menni a gyermekeddel, akkor a MaszatKlub a legjobb választás!

 Mert a MaszatKlub ebben az esetben valódi kreatív mentőöv lehet, hiszen…

MINDEN HÓNAPBAN:

👍 Videókon keresztül mutatjuk be a különböző alkotások teljes folyamatát.

👍 Rengeteg ötletet adunk az otthoni játékhoz, hogy az otthon töltött időtök még több örömöt, élményt jelentsen a számotokra. (videók)

👍 A szakmai anyagaink révén egyre magabiztosabb leszel. (videók)

👍 Szuper mondókákat teszünk letölthetővé + videókban is megmutatjuk őket, hogy sokat mondókázzatok együtt, hiszen ez az egyik legkedvesebb időtöltés anya és gyermeke között.

👍 Szuper sablonokat, kártyákat töltünk fel a MaszatKlubba, amelyeket két pillanat alatt kinyomtathattok, vagy VIP-csomag esetén “konyhakészen” csomagolhatjátok ki.

👍 Minden hónapban olyan emberekkel veheted magad körbe a privát csoportunkban, akik feltöltenek. Akik inspirálnak. Akik minden napodat egy kicsit jobbá teszik. 😊 

❤️ Tőlünk megtudod kérdezni azt, amire a lakóhelyeden nincs lehetőség.

Kukkantsatok be az ONLINE MaszatKlubba!

Szuper, személyes MaszatKlub találkozásokat is szervezünk nektek

Ugye, hogy ez hiányzott még? 😊 Igen, a MaszatKlubot is kihozzuk időről-időre a virtuális térből! Nem akarjuk, hogy minden a 4 fal között történjen. Mi is találkozni szeretnénk veletek.  És azt is szeretnénk, ha ti is megismernétek egymást a csoportban, és azt ha a gyermekeitek is játszópajtásra találna. Ha barátságok, értékes kapcsolatok szövődnének. Mert mi is úgy gondoljuk, hogy a személyes élmény nagyon fontos!

Hogy ez milyen formában történik majd? Az egyedül tőled és a többi csatlakozótól függ majd. Közösen fogjuk kitalálni a legjobb megoldást!

Az első találkozó február közepén volt, és ilyen volt a hangulat!

Neked való az ONLINE MaszatKlub...

 

Téged is érint a járvány

Amennyiben többet vagytok otthon, esetleg apa, te (vagy mindketten) otthonról dolgoztok, és ezért keresitek a megoldást, hogy jobban leköthessétek a gyermeketeket. Vagy ha azt érzitek, hogy a jelenlegi helyzet miatt beszűkültek a lehetőségeitek, de nem akartok lemondani a közös alkotásról, játékról. 

 

Szimpatikus számodra a Montessori pedagógia

Mi nagyon szeretjük, és a legjobb iránynak tartjuk. Ezt azok, akik a foglalkozásainkra járnak, első kézből megtapasztalhatták már. Ezért, ha te is a Montessori szellemében neveled a gyermekedet, akkor biztosan köztünk van a helyetek! 😊

 

1-3 éves gyermeked van

A MaszatKlubot az 1-3 éves korosztály és anyukájuk igényeire szabtuk. A videók, a játékok, a mondókák és a szakmai anyagok is abban segítenek neked, hogy jobban megértsd gyermeked igényeit. A segítségünkkel gyermekedet sok-sok sikerélmény éri majd, hiszen a korának megfelelő elfoglaltságokat tudsz neki kínálni.

 

Fontos infó: A kutatások arra jutottak, hogy az agy szerkezetének mintegy 85%-a már az első 3 évben kialakul. Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen 3 évet hagytok magatok mögött.

 

Magabiztos tudásra vágysz

Közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával nyugodtan kimondhatjuk azt, hogy az anyukák sokszor egyedül maradnak a gyermekükkel. Nincs kitől kérdezniük, nem tudják, hogy mit várhatnak el a gyermeküktől, ráadásul a társadalmi nyomás is fokozódik. Ebben a zűrzavarban leszünk mi a biztos pont. Megfogjuk a kezeteket, és leszámolunk a hamis illúziókkal! Rengeteg olyan tudást adunk át a klubban, amely magabiztosságot adnak neked és ezáltal a gyermekednek is. Hiszen neki meg te vagy a biztos pont.

Tavasszal és nyáron se mondanál le a közös alkotásról

A MaszatKlub októberben kezdte el a működését, amikor kint 3-4 fok volt, ami beparancsolta az anyukákat és a gyermekeket a négy fal közé. De mi már akkor tudtuk, hogy a klubnak nemcsak a hideg hónapokban, hanem azokban is fontos szerep jut majd, amikor kint egyre jobb lesz az idő. Mert a gyerekeknek a kinti mozgásos játékokra, és az alkotás valamint a játékosan fejlődés óráira egyaránt szükségük van.👍 Egyik sem léphet a másik helyébe, nem pótolhatja, hiszen egész más területeket, készségeket céloz meg. Nem beszélve a hosszabbodó délutánokról, estékről, amelyek kihívás elé állítanak titeket. 🙂

 

Kérdéseid vannak, és fel is tennéd őket

Érdeklődő személyiség vagy, aki szereti bővíteni a tudását, és ezáltal magabiztosabbá válni? A klub egyik legnagyobb értéke az online keretek közötti tanácsadás. A nap 24 órájában fel tudod tenni a finommotorikával, kézműveskedéssel, eszközökkel, gyakorlati problémáiddal kapcsolatos kérdéseidet nekünk, mi pedig legtöbb esetben 24 órán belül válaszolunk.

 

Időt spórolnál

Szereted vagy szeretnéd jól beosztani az idődet, hogy mindenre jusson idő? Ezért nagyon szereted azt, ha valaki tiszteli az idődet? Mi még kicsit segítünk is neked azzal, hogy jól kiszámítható keretbe foglaljuk az otthoni alkotást. Hiszen a kiszámíthatóság neked az egyik legnagyobb kincs. Ha szeretnéd, és olyan csomagot választasz, akkor az eszközöket az ajtótokig visszük. Nem kell sablonokat, kártyákat készítened, mert egy kattintással letöltheted őket, és már nyomtathatod is őket. Ötletekért sem kell feltúrni a netet, mert egy mágikus párossal (a felhasználóneveddel és a jelszóddal) pillanatok alatt megtalálod az éppen legjobb elfoglaltságot magatoknak.

 

Még jobban szeretnéd érteni a gyermekedet

Akár 1, akár 3 éves a gyermeked, még mindig tud újat mutatni neked. 😊 Ezért nemcsak neki, hanem neked is mindennap új tapasztalat. Viszont pont ezért nagyon sok minden új információ, amit sokszor nem könnyű megfejteni.  Az új impulzusok, különböző helyzetek szinte óránként követik egymást, és egy idő után a tapasztalat hiánya önbizalomhiányt szülhet. Emlékezz csak vissza arra, amikor először sírt vigasztalhatatlanul a gyermeked, és neked fogalmad sem volt, hogy miért? Ha szerencséd volt, akkor ez idegen emberek szeme láttára történt, amely tovább növelte a bizonytalanságodat. Aztán a 6. alkalommal már magabiztosan, természetesen kezelted a helyzetet. A MaszatKlubban abban segítünk nektek, hogy jobban megértsétek egymást. Hiszen, ha te jobban érted a gyermekedet, akkor ő is stabilabban tud kapcsolódni hozzád.

 

Még jobban szeretnél kapcsolódni a gyermekedhez

Az előző ponthoz nagyon hasonló, mégis külön említjük. Nem véletlenül. A gyermekek 1-3 éves kor között 90%-ban az érintéssel, alkotással fejezik ki azt, ami bennük van, hiszen a szavak szintjén még nem mindig tudják kifejezni az érzéseiket. Éppen ezért a fordított világban élő felnőtteknek (10% érintés, alkotás – 90% verbális kommunikáció) nagyon nehéz dekódolni a gyermekből áradó információkat. A MaszatKlubbal a célunk az, hogy a közös alkotással, játékokkal, mondókázásokkal és a szakmai anyagjainkkal (és általunk) feloldjuk ezt a pici gátat, hogy anya és gyermeke szuperül tudjanak kapcsolódni egymással.

 

Szívesen találkoznál hozzád hasonló jó fej anyukákkal

Az online MaszatKlubot is kihozzuk időről-időre a virtuális térből. Nem akarjuk, hogy minden a 4 fal között történjen. Mi is találkozni szeretnénk veletek. És azt is szeretnénk, ha ti is megismernétek egymást a csoportban. A gyermekeitek is játszópajtásra találna. Barátságok szövődnének. Mert mi is úgy gondoljuk, hogy a személyes élmény nagyon fontos!

Még több vélemény rólunk!

Foglaljuk össze, hogy mi mindent találsz az ONLINE MaszatKlubban

Gyermekkel felvett videók (is)

A gyerekek nem szeretik a sterilitást, a mi videónk is nélkülözik a mindig professzionális beállítást, a tökéletességet. Van, hogy elkalandoznak, mert a gyermekek ilyenek. És ez így tökéletes. A gyermekkor nem szólhat(na) az elvárásokról. A videók természetesek, könnyen fogyaszthatók és első kézből mutatunk meg mindent. 

Szakmai videók

Rengeteg dologról lehet és kell is beszélni. Csupa olyan témáról fogunk az előfizetőknek videókat készíteni akár kétheti rendszerességgel, amelyek legtöbb esetben azonnal alkalmazhatóak. Tehát ha benned megvan az igény a fejlődésre, magabiztosabb anyukává szeretnél válni, akkor ebben mi segíteni fogunk neked!

Legjobb bababarát eszközök

Mindig fontos kérdés, hogy a gyermekek mivel alkotnak, de 1-3 éves kor között még nagyobb figyelmet érdemes ennek szentelni. Nem könnyű a tájékozódás, mert az Interneten mindent is lehet olvasni, és sokszor hozzáértőknek mondott emberek is elképesztő dolgokat írnak. Pl.: “1,5 évesen nyugodtan adjunk a gyerek kezébe ceruzát”. Nem, ne adj, mert még nincsenek kész az izmai, ízületei. Előfizetőként magabiztos tudást kapsz, és pontosan tudni fogod, hogy a gyermeked hol tart a fejlődésben, milyen eszközöket adhatsz a kezébe. 

Azonnal nyomtatható sablonok, kártyák, kézműves montessori játékok

Amikor elkezdtük tervezni a MaszatKlubot, egy kérdőív segítségével nagyon sok mindenről megkérdeztük az anyukákat. Az egyik leggyakrabb visszajelzés az volt, hogy nincs idejük sablonokat keresni, szerkeszteni, és igazából kedvük sincsen. Mi nagyon szeretjük ezt az őszinteséget, és szerintünk is időrabló tevékenységgé tud válni. Kivéve, ha bármikor letölthető a már kitalált, megszerkesztett sablon. Akkor időkímélő.😊 Hadd kíméljük az idődet. Emellett szuper Montessori ihletésű kézműves játékokat is mutatunk, amelyeket ti is könnyedén el tudtok otthon készíteni.  Ezeket a játékokat nemcsak szeretik a gyerekek és lekötik őket, hanem számos téren fejlesztik is őket.

Személyes, empatikus finommotorika tanácsadás

A klubunk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az, hogy az előfizetők számára hozzáférhető MaszatKlub előfizetői közösség facebook csoportunkban kérdezhettek tőlünk. Mi pedig közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött válaszolunk majd. Hétköznap igyekszünk 24 órán belül válaszolni. Mit kérdezhettek? Bármit, ami a finommotorikához kapcsolódik. Akár azt is, hogy mi a finommotorika. 😊 Tudjuk nagyon jól és megértjük, hogy sokszor nem egyszerű testileg, lelkileg és érzelmileg is fejleszteni a gyermekedet. Segíteni fogunk neked.

MaszatKlub torna a Torna nénivel

Magyarország egyik leghitelesebb mozgásfejlesztő szakemberét kértük fel, hogy tartson az előfizetőinknek online tornát. Nébald Alexandra örömmel fogadta a felkérést, és egy szuper tartalmat már fel is töltöttünk tőle a felületünkre! Ha az 1-3 éves korosztályhoz igazított, mozgásfejlődést támogató tornát keresel, akkor megtaláltad. 

Támogató, jó fej közösség

Mi abban hiszünk, hogy nincs szükség Instagram-ready életre a boldogsághoz. Ilyenek a videóink, a kommunikációnk és a csoportunk is ilyen lesz. Emiatt hozzánk csak jó fej anyukák és gyermekeik csatlakoznak. Olyanok, akiknek hasonló az értékrendjük a Tiédhez. Nem titkolt célunk olyan közösséget létrehozni, amely szinte hiányozni fog neked este lefekvésnél, és másnap is alig várod majd, hogyha csak egy pillanatra is de felnézz, hogy mi érdekes történt éjszaka. Rajtunk nem fog múlni a jó kedved!

Hozzátok igazított tematika

A gyermekkel az élet szebb, de bonyolultabb is. Ezért a kiszámíthatóság hatalmas kincs. Ezt nem mi gondoljuk így, hanem az anyukák mondják el nekünk a nehézségeiket, és ezeknek a tapasztalatait is beleépítettük a MaszatKlubba.  Ezért, ha nem is lesz katonás rend a klubban, több módon is segítjük a kiszámíthatóságot. Mindig értesülni fogsz arról, amikor új anyagot töltünk fel. A videóink nem lesznek rétestészta hosszúra nyújtva, mert pontosan tudjuk, hogy ti sem vagytok időmilliomosok.  Mindent teljesen fogyasztható mennyiségben és minőségben tálalunk elétek. Amit akkor és annyiszor nyithattok meg, ahányszor csak szeretnétek. A cél az, hogy hetente néhány óra erejéig megéljétek és átéljétek a közös alkotás örömét. Megjegyzés: Biztosan észrevetted már, hogy a kapcsolatunk az anyukákkal talán a megszokottnál őszintébb. Mi ebben hiszünk, így tudunk folyamatosan fejlődni és jobbak lenni.

Rengeteg ötlet az otthoni alkotáshoz

Nálunk egy percig nem fogtok unatkozni. Hiszen az előfizetéssel az összes anyagunkhoz hozzáférhettek majd. Ez azt jelenti, hogy minden hónapban nőni fog azoknak a videóknak, letölthető eszközöknek a száma, amelyeket bevethettek otthon. Nem is kell sok idő, és a MaszatKlub válik majd a ti személyes kreatív kincsesbányátokká.  Egyszóval a MaszatKlubban nem fordulhat elő az, hogy unatkoztok, hogy kifogytok az ötletekből! 😉

Szemmel látható, közös fejlődés

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy azok a babák és gyermekek, akik életük első néhány évében sokat alkotnak, bontogatják a szárnyaikat és ebben a szüleik támogatását élvezik, összességében sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek. Emellett a szociális képességük és empátiájuk is átlagon felüli , hiszen megtanulnak kapcsolódni másokhoz, az alkotásukhoz, és jó értelemben véve sokkal bátrabbak és önállóbbak lesznek. 😊 És ugye mindig ez a végcél. A MaszatKlub pedig 1-3 éves kor között az egyik legjobb eszköz ehhez. Mert nálunk a te támogatásod mellett tökéletes alapot kaphat a babád ahhoz, hogy rövid időn belül fantasztikus fejlődésen menjen keresztül! És mindez otthon, a te vigyázó szemeid előtt.😊

Időről időre személyes MaszatKlub találkozások

A MaszatKlub alapjaiban véve egy online alkotós univerzum az 1-3 éves korosztály, és anyukáik számára, de ez nem jelenti azt, hogy csak a virtuális térben van hely a számára. GYERTEK ÉS TALÁLKOZZUNK EGYMÁSSAL! Persze csak ha már együtt, közös erővel már legyőztük a vírust. 

Bónuszok 10.500 Ft értékben! 🙂

Ezek a bónuszok rengeteg mindenre játékosan megtanítják a gyermekedet. 

 1. BÓNUSZ: ÜGYES FOGMOSÓ KÁRTYÁK
  A segítségükkel játékosan rávezetheted a gyermekedet a rendszeres fogmosás fontosságára. Így teljesen beépül a mindennapokba, és egész életében nagyon fog vigyázni rájuk.

2. BÓNUSZ: VADONVADÁSZ LAPOK

Itt az ideje kicsit kiszabadulni a négy fal közül, ugye?! Ezekkel a szuper lapokkal valódi felfedezéssé válik a ház körül vagy éppen a tóparton töltött idő. Közösen fedezhetitek fel gyermekeddel a környezeteteket, annak élőlényeit. Játékosan szélesedhet gyermeked ismeretei az őt körülvevő környezettel, azok elemeivel kapcsolatban, veleszületett kíváncsiságára alapozva. A játék során fejlődhet a szókincse, kommunikációs képességei. Egyes felfedezett tárgyak, elemek megtalálása és megérintése által fejlődik megfigyelőképessége, taktilis érzékelése. Az állatok és növények megfigyelése pedig remek lehetőséget nyújt az érzékenyítésre.

3. BÓNUSZ: ÜGYESEN A WC-N KÁRTYÁK

Minden kisgyermekes család életében vízválasztó, amikor a gyermek szobatisztává válik. Ki előbb, ki később. Ezzel a letölthető és kinyomtatható bónusszal a gyermeked játékosan sajátíthatja el a wc használatához kapcsolódó szokásokat.

4.BÓNUSZ: JÁTÉKOS IDŐJÁRÁS KÁRTYÁK

A játékos időjárás kártyáink segítségével a gyermeked megismerkedhet az időjárással kapcsolatos fogalmakkal, illetve a természet elemeivel. 

VIP-csomagunk is van!

Néhány kép a VIP dobozainkról

Válasszatok hozzátok passzoló csomagot

ALAP ELŐFIZETÉS

ONLINE ALKOTÓ- ÉS KÉZMŰVESKÖZPONT EGY KATTINTÁSRA!
Ft7890
6900 Ft HAVONTA
 • 1 havi tagság az online MaszatKlub platformunkhoz
 • 1 havi tagság a MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 1 havi kérdezési lehetőség a privát csoportunkban
 • 1 hónapig az összes sablonhoz hozzáférés
 • Időről időre személyes MaszatKlub találkozón való részvétel lehetősége
 • Háromhavonta eszköz- és alapanyag rendelés
 • MaszatKlub online kuponfüzet
 • 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • AMÍG TAGOK MARADTOK, MI GARANTÁLJUK NEKTEK EZT AZ ÁRAT!
UTOLJÁRA ENNYI!

VIP ELŐFIZETÉS

ONLINE ALKOTÓ- ÉS KÉZMŰVESKÖZPONT EGY KATTINTÁSRA!
Ft17900
15900 Ft HAVONTA
 • MINDEN, AMI AZ EGYHAVI ALAP ELŐFIZETÉSBEN BENNE VAN PLUSZ:
 • minden hónapban vagy egy értékes fejlesztőjáték, vagy egy korosztálynak megfelelő gyerekkönyv vagy egy foglalkoztató kiadvány (december óta már kettő közül választhatnak a tagok
 • a letölthető anyagokat megkapjátok nyomtatva/laminálva
 • belföldön ingyenes háztól-házig posta
 • Időről időre személyes MaszatKlub találkozón való KEDVEZMÉNYES részvétel
 • 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
 • AMÍG TAGOK MARADTOK, MI GARANTÁLJUK NEKTEK EZT AZ ÁRAT!
2!!! db maradt!

15 VIP előfizetés volt - 3 db maradt!

Elkapkodták a VIP előfizetéseink 90%-át! Ha Te is VIP-es szeretnél lenni, akkor siess, mert már csak 2 szabad helyünk van!

Utoljára tudtok ennyiért előfizetni!

A klub havi díja attól függően, hogy ALAP vagy VIP csomagra fizetsz elő, 1-2 db 45 perces általános konzultáció díjának felel meg. Amiben nincs után követés, csak egy pillanatnyi állapotfelmérés. Nálunk ennyiért egy teljes kreatív központot kaptok, rengeteg segítséggel és szakmai tartalommal egy teljes hónapon át. 

Az elmúlt fél évben a beszerzéstől kezdve, az általunk használt programokig, és egyéb költségekig (pl.: szállítás) minden drágult. Ezért úgy döntöttünk, hogy a következő nyitáskor már az áthúzott összeg lesz az ONLINE MaszatKlub havi ALAP és VIP díja. A legtöbb tagunk nyitás óta velünk van. Ha te is minimum hat hónapig velünk maradnál, akkor ez azt jelentené, hogy 1 hónapot kvázi ajándékba kapnál ahhoz a csatlakozóhoz képest, aki csak a következő nyitásnál, hónapok múlva már az új havi díjért csatlakozna hozzánk. 

A 3 garanciánk

Mindig jobbak leszünk garancia

Hónapról hónapra egyre többet fogsz kapni ugyanazért az előfizetői díjért, hiszen minden héten új tartalmakat készítünk!

Korosztály garancia

Garantáljuk, hogy a MaszatKlubban bemutatott alkotások, játékok, szakmai anyagok és eszközök tökéletesen megfelelnek az 1-3 éves korosztály igényeinek.

Árgarancia

Ameddig nem mondod le az előfizetést, addig a belépéskor aktuális áron lesztek klubtagok. Tehát akkor is a régi árat fizeted, ha mi időközben emelünk. Mivel szeptemberben már drágább lesz a klub, ezért ha most csatlakozol hozzánk, Titeket az sem fog érinteni!

Nálunk ismétlődő fizetéssel fizethetsz, amely nemcsak biztonságos, hanem nagyon kényelmes is. 🙂

Mi az az ismétlődő fizetés?

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját.
Ez azt jelenti, hogy amint a megrendelés gombra kattintva az OTP biztonságos felületén megadod a kártya adataid, elfogadod, hogy ismétlődően minden hónapban a megadott összeg automatikusan levonásra kerül. A rendszer zárt, mi természetesen nem férünk hozzá az adataidhoz. Ez a megoldás számodra kényelmes, és bármikor lemondhatod a fiókodban az előfizetésedet. Több mint fél éve nyitottunk meg, és azóta se merült fel semmilyen probléma.  Tehát a kontroll a Te kezedben van. Jelenleg már közel 150 anya tökéletesen megbízik bennünk és az OTP-ben. 🙂

Külön kiemeljük, hogy erőforrást, pénzt nem kímélve a legdrágább, de messze legbiztonságosabb OTP Simple (ezen keresztül fizetsz te is rengeteg helyen online) rendszerét építettük be!!

Könnyebben betervezhető havidíj

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy nem egy nagy fix díj van, hanem egy sokkal jobban tervezhető havi díj. Ezzel sokkal jobban lehet kalkulálnia családi kasszában is!

Nálad az irányítás

Nem kell hűséget fogadni nekünk. Bármikor néhány kattintással lemondhatod a havi előfizetést.  A teljes fizetési folyamat felett maximális kontrollod lesz.

Pénzt takarítunk meg neked

Nincs még egy olyan kedvezményes fizetési mód, mint a bankkártyás fizetés. Az átutalásnak, banki befizetésnek jóval magasabbak a költségei.

Több időnk marad rátok

A bankkártyás fizetést teljesen automatizáltuk. Ez azt jelenti, hogy szinte alig van adminisztrációs feladatunk vele. Az így felszabaduló időt pedig rátok tudjuk fordítani, és így még többet tudunk adni Nektek! 🙂

Maradtak még kérdéseid?

Ezek a kérdések szinte 100%-ban lefedik azokat a kérdéseket, amelyeket az elmúlt napokban kaptunk anyukáktól e-mailen, üzenetben, kommentben.

 

Ez a kérdés jogosan merül fel benned. Valóban sokkal több esély nyílik a kinti játékra, mozgásra.

Ugyanakkor a gyerekeknek a kinti mozgásos játékokra, és az alkotás valamint a játékosan fejlődés óráira egyaránt szükségük van.👍 Egyik sem léphet a másik helyébe, nem pótolhatja, hiszen egész más területeket, készségeket céloz meg.  Itt ezzel elérkeztünk egy fontos ponthoz. Nálunk az anyák nem azért játszanak, alkotnak a gyermekeikkel, mert csak le akarják őket kötni. Hanem azért is, mert élvezik, ahogyan gyermekük hétről-hétre fejlődik, egyre szívesebben alkot. Mert a klubunk lényege ez. 

Mi is készülünk persze a jó időre:

✅ A klubban most fent lévő játékok igen nagy százaléka kint a szabadban is megvalósítható. Emellett pedig a következő hónapokban mi is sokkal több szabadban felvett videóval fogunk jelentkezni.

✅ Több szabadban is megtalálható „eszközt” fogunk felhasználni a tartalmaink készítéséhez.

✅ Összességében látni fogjátok, hogy „kitavaszodott” a MaszatKlubban, a témáink is évszakhoz kapcsolódnak. 

 

Valamint, aki most csatlakozik, ő még az induló árunkon tud csatlakozni hozzánk!

Sokkal több annál. Igazából ez a központja lesz az otthoni alkotásotoknak, élményeteknek. Akik már előfizetőnk (több mint 30-an) egyre-másra írják a privát csoportunkban a kommenteket, hogy nem is gondolták volna, hogy mennyi időt spórolunk meg nekik azzal, hogy nálunk mindent egy helyen megtalálnak. Sorra kapjuk azokat az üzeneteket, hogy mennyire örülnek, hogy végül csatlakoztak.

És emellett egy személyes finommotorika tanácsadótok is lesz a mi személyünkben, akitől bármit kérdezhettek a privát csoportban.

A MaszatKlubba 12 hónapos kortól már érdemes csatlakozni. Számtalan olyan anyagot találsz a klubban, amely már neki is izgalmas és fejlesztő lesz. És ha valamiért egy alkotás vagy játék még „túl sok” neki, még mindig kérdezhetsz tőlünk a privát csoportban, hogy még mit ajánlunk nektek. 😊 Biztos lehetsz benne, hogy másnap egy tucat új ötlettel gazdagabban fogsz belevágni gyermekeddel ebbe a szuper kalandba. Ráadásul 1-2 héten belül egy 1-1,5 éves csöppség is csatlakozik a MaszatKlub gyermekeihez, ezért rajta keresztül nagyon könnyen tudtok majd kapcsolódni a MaszatKlubhoz. 😊

Ennek két oka van.

 1. A MaszatKlubot egy szuper összetartó közösségként és nem átjáróházként képzeljük el. Olyannak, ahol virtuálisan és személyesen is szuper kapcsolódások születnek.
 2. Több időnk marad azokra, akik bizalmat szavaztak nekünk. Nem kell folyamatosan azt néznünk, hogy ki csatlakozik, hanem teljes figyelmünket a csoportnak szentelhetjük.

Igen tudtok, több külföldi előfizetőnk is van már. Viszont ezen az űrlapon kizárólag magyar bankkártyával tudsz fizetni, ezért, ha neked olyan nincs, akkor arra kérünk, hogy IDE KATTINTVA vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

Természetesen kilépni bármelyik hónapban kiléphetsz, de az, aki kilép, addig nem tud újra csatlakozni, amíg újra meg nem nyitjuk újra a jelentkezést. És ő már csak az éppen aktuális havidíj mellett tud csatlakozni. 2020-ban már csak egyszer nyitjuk meg a klubot. 

Igen, bizonyos időközönként lesznek szuper összejövetelek. Ezeknek az időpontjáról, mikéntjéről közösen a klubtagokkal fogunk dönteni.

Ha most csatlakoztok, akkor Nektek igen. Másoknak nem. Fél éve indultunk, és azóta annak ellenére nem emeltünk, hogy a mi költségeink drasztikusan megemelkedtek. Ezért amikor május 20-án bezár a klub, utána szeptemberben már 7890 forint lesz az ALAP, és 17900 a VIP csomag. Viszont, aki most csatlakozik és velünk marad, annak áremelés esetén is VÁLTOZATLAN marad a havidíj mindaddig, amíg le nem mondja.

Már csak a rendelés választ el titeket a MaszatKlubtól!

Kérünk téged, hogy a megrendeléshez:
1. Add meg a szükséges adatokat, a pipákat ne feledd. 🙂
2. Kattints az "Előfizetek" gombra.
3. Fizesd ki bankkártyával.
4. Az ezután bejövő oldalon megtalálod a privát FB-csoport linkjét, kattints rá és csatlakozz hozzánk.
5. A megadott e-mail fiókba leveled érkezik tőlünk, abban lesz minden további fontos információ (pl.: bónuszok, belépéshez adatok) 🙂

AMIKOR NYITVA VOLT A KLUB, ITT VOLT A MEGRENDELŐ ŰRLAP :)!

maszatka-op