Nagyon boldog ünnepeket kívánunk Nektek! Várjuk együtt a karácsonyi angyalkákat! Hogyan? Ha tetszett mindaz, amit az adventi élménynaptárunkban találtál, akkor ide kattintva most a karácsony napjain (24-26.) soron kívül csatlakozhattok hozzánk! Ez a lehetőség csak itt él, emlékeztető e-mailt se küldünk róla, mert a karácsony az karácsony. 🙂

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk Nektek egy tavaly karácsonyi képpel! 🙂

Zsófi, Szabi és Panni

icon_04

Készítsetek karácsonyfát a madaraknak!

Télen a madarak nehezebben találnak ennivalót, így biztosan örülnek, ha a kertetek vagy a közeli park egyik fáját feldíszítitek számukra ehető finomságokkal. Popcorn fűzér, mazsolafűzér, magocskák stb.

Aztán mehet a kukkolás az ablakból, hogy pontosan kiket is hívtatok meg vacsorázni.

icon_04

Hallgassatok karácsonyi dalokat!

Nincs is jobb hangolódás, mint a szép és kedves karácsonyi dalok.

Nektek melyik a kedvecetek? Nekünk ez:

Ha pedig Ti magatok énekelnétek, akkor ha előfizetők vagytok, töltsétek le az ünnepi mondókatár kártyáit az online felületről.

A Mondókatár fül alatt találjátok. 🙂

icon_04

Legyen karácsony illat!

Párologtassatok karácsonyra emlékeztető illóolajat! Mandarin, narancshéj, tömjén – jöhetnek a finomságok.

Hogy pontosan milyen olajokat szabad kicsik társaságában párologtatni, ahhoz ha előfizető vagy, találsz egy izgalmas videós anyagot a Tudástárban. 🙂

icon_04

Találd meg nap

Rejts el pár tárgyat a lakásban és indulhat a keresés! Lehetnek ezek pl gyümölcsök, fényképek, plüssfigurák stb.

Ami fontos, hogy előre beszéljétek meg, miket is kell megtalálni.

Ha előfizető vagy, akkor a TÉL/ADVENT menüpontban egy szuper kincskereső sablont is letölthetsz! <3

icon_04

Süssetek együtt mézeskalácsot!

Végre itt a hétvége, éppen ideális idő arra, hogy elkészüljön az adventi időszak autentikus süteménye, hiszen a karácsony nem teljes mézeskalács nélkül.

icon_04

Készítsetek bábokat fakanálból és játsszatok velük egy jót!

icon_04

Fogadj örökbe egy Manót! nap

Már csak 1 hét van karácsonyig, ami épp alkalmas arra, hogy befogadjatok egy kedves karácsonyi Manót. Neki aztán rajzolhattok, énekelhettek, meghívhatjátok ebédelni és biztosan segít majd kitakarítani a szobátokat is.

icon_04

Kézzel készült…

Készítsetek karácsonyi ajándékot a Mamiknak, Papiknak, Keresztmaminak stb. Hiszen mindig ezeknek az ajándékoknak örülnek a legjobban.

Ha előfizetőink vagytok, akkor ehhez az online felületünkön számos ötletet találhattok, a mostani és a tavalyi anyagaink között is. Vagy az Anyák és az Apák napi tartalmakat is érdemes megnézned.

Ha nem vagy előfizetőnk, akkor sajnos Nektek kell kitalálnotok, hogy mit készítetek. De nem hagyunk teljesen segítség nélkül Titeket sem.

Tipp: keressetek rá a #advent-re a facen. 😉

icon_04

Hívjatok fel egy régi ismerőst!

A mai nap épp alkalmas arra, hogy felhívjatok egy olyan rokont, barátot, pajtást vagy ismerőst, akivel már régen beszélgettetek.

icon_04