maszatklub_logo_szines (1)

ONLINE

MaszatKlub

Szia! Most épp az ONLINE MaszatKlub információs oldalán vagy. 5-10 perc alatt már minden információ a birtokodban lesz, hogy az oldal alján lévő megrendelőlap segítségével örömmel ONLINE MaszatKlub tagokká váljatok! 🙂 A visszaszámláló azt mutatja, hogy még mennyi ideig lehet csatlakozni hozzánk:

NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

MI AZ AZ ONLINE MASZATKLUB?

1-4 éves korosztályra szabott online baba-mama alkotó univerzum, és még annál is sokkal több...

 + hetente alkotós tartalmak leírással, pontos korosztály ajánlással (legtöbbször videóval is!)
+ szakmai videók (pl.: Montessori a mindennapokban | Mit várhatsz el az 1- 2, illetve 2-3 éves gyermekedtől?, Erőszakmentes kommunikáció a gyermeknevelésben)
+ Montessori ihletésű játékok (videókkal) 
+ jó hangulatú, békés és feltöltő privát, előfizetői közösség
+ tematikus tartalmak/hetek/hónapok

hozzáértő finommotorika tanácsadás közel ezer óra kézműves foglalkozás tapasztalatával

bárhonnan hozzáférhető

bármikor hozzáférhető

okostelefon - tablet- asztali gép

több gyermeknél is csak 1 előfizetés

Mit ad nektek nap mint nap a klub?

A MaszatKlubbunk abban kiemelkedő, hogy a segítségünkkel a legértékesebbet tudod megadni a gyermekednek. Az idődet. Nincs az a szipi-szupi játék, ami értékesebb a pici babád/gyermeked számára, mint az időd, a közelséged, és az otthon biztonságában vele át- és megélt élmények, játékok, nevetések. Nem beszélve arról, hogy így apát is sokkal jobban be lehet vonni, ha nyitott rá.😊 A MaszatKlubbunk ehhez ad napról-napra nagyon jó, kellően rugalmas és mégis könnyen követhető, szeretetteljes keretet, miközben a gyermek fejlődése nem izzadságos, hanem teljesen önfeledt, magától érkező természetes következmény.

Mielőtt folytatnánk, ismerd meg Bori véleményét a MaszatKlubról, aki Barnival alkot és játszik nagyokat, mióta klubtagok. 🙂

Most pedig csukd be a szemed, és képzeld el… ahogyan Ti is együtt alkottok otthon a gyermekeddel. Csupa izgalmas dolgot csináltok közösen a rutinfeladatok mellett. Együtt mondókáztok és játszotok. Közben pedig a saját gyermekkorodból is bevillannak képek. Amikor veled játszottak a szüleid. Esetleg ha nem, akkor hihetetlen boldogság tölt el, hogy te már megadhatod ezt a gyermekednek. Méghozzá a saját közös otthonotokban. A legnagyobb biztonságban figyeled, ahogyan napról napra ügyesedik. Csodálod, ahogyan elmélyül az alkotásban, és közben fejlődik.

Teljesen nyugodt vagy, mert biztosan tudod, hogy a legjobb eszközöket adtad a kezébe. Pont olyat, ami a korához illik, így csupa sikerélmény éri őt és téged is. Ezért az otthoni alkotás valódi boldogságforrásotokká válik, és a mindennapi rutin is jobban megy.

Aztán felébredsz…és kiderül, hogy csak ébren álmodtál, hiszen ONLINE MaszatKlub előfizetőként ez már a valóság. 

5/5

Kik vagyunk mi pontosan?

Mi vagyunk a MaszatVilág! A MaszatVilág egy olyan kreatív, kézműves foglalkozássorozat, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezetjük be a babákat és mamákat, mini ovisokat és az óvodás korosztályt is a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába. Immáron negyedik éve! Jelenleg is több helyszínen hetente tartunk foglalkozásokat, és minden szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy nagyon szeretnek minket! 😊 Összesen közel 1000 foglalkozást tartottunk, nem beszélve a tematikus alkalmakról. (Halloween-party, Szüret-party, stb…)

Pont ezt fogjuk nektek adni ONLINE, csak nem hetente 1-1 órában, hanem folyamatosan!

Állj meg egy pillanatra, és legyél jó anya!

Ugye mennyiszer hallod ezt? Legyél jó anya. Igazából a marketingben ezt szinte az összes cég elsüti, akiknek az anyukák fontosak. Pedig te már most is tök jó anya vagy. És nem attól leszel jó, ha csatlakozol hozzánk. Mert ez nem erről szól. 

Mi azt szeretnénk, ha önmagad lennél és a gyermeked is önmaga lenne. Ez a jelenlegi társadalom talán legnagyobb fékezőereje. Mindenki meg akar felelni valaminek/valakinek. Ezért bármit megteszünk/megveszünk, ami azt az érzetet adja, hogy általa jobbak vagyunk. Minket ne ezért válasszatok. Mert nekünk már most tökéletesek vagytok.

Minket azért válasszatok, mert elképesztő sokat tudunk adni a közös perceitekhez.❤

Ezt mind adni fogjuk nektek az ONLINE MaszatKlubban

SOKSZOR GYERMEKEK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL KÉSZÍTETT ALKOTÓS VIDEÓK

Az alkotás pillanatait a maguk természetességében, videón lehet virtuálisan a legteljesebben átadni. A gyerekek nem szeretik a sterilitást, a mi videónk is nélkülözik a mindig professzionális beállítást, a tökéletességet. És ez így tökéletes. A gyermekkor nem szólhat(na) az elvárásokról. A videók természetesek, könnyen fogyaszthatók és első kézből mutatunk meg mindent.

SZAKMAI VIDEÓK

Keretbe foglaljuk a szerteágazó információkat különböző, Téged foglalkoztató kérdésben .Rengeteg dologról lehet és kell is beszélni. Csupa olyan témát vettünk elő eddig is, amelyek legtöbb esetben azonnal alkalmazhatóak. Tehát ha benned megvan az igény a fejlődésre, magabiztosabb anyukává szeretnél válni, akkor ebben mi segíteni fogunk neked!

SZAKÉRTŐKKEL KÉSZÍTETT VIDEÓK

Különböző téged foglalkoztató (pici gyermekkel kapcsolatos) témákban készítünk szakértőkkel videókat.

LEGJOBB BABA-BARÁT ESZKÖZÖK

A biztonságos alkotásnál semmi sem fontosabb. Ahogyan az is, hogy a gyermek a korosztályának megfelelő eszközöket használjon. Ezeket meg is mutatjuk Nektek.  Mert nem könnyű a tájékozódás. Az Interneten mindent is lehet olvasni, és sokszor hozzáértőknek mondott emberek is elképesztő dolgokat írnak. Pl.: „1,5 évesen nyugodtan adjunk a gyerek kezébe ceruzát”. Nem, ne adj, mert még nincsenek kész az izmai, ízületei. Előfizetőként magabiztos tudást kapsz, és pontosan tudni fogod, hogy a gyermeked hol tart a fejlődésben, milyen eszközöket adhatsz a kezébe.

AZONNAL NYOMTATHATÓ SABLONOK, FEJLESZTŐLAPOK ÉS KÁRTYÁK

Amikor elkezdtük tervezni az ONLINE MaszatKlubot, egy kérdőív segítségével nagyon sok mindenről megkérdeztük az anyukákat. Az egyik leggyakrabb visszajelzés az volt, hogy nincs idejük sablonokat keresni, szerkeszteni, és igazából kedvük sincsen. Mi nagyon szeretjük ezt az őszinteséget, és szerintünk is időrabló tevékenységgé tud válni. Kivéve, ha bármikor letölthető a már kitalált, megszerkesztett sablon. Akkor időkímélő.😊 Hadd kíméljük az idődet. Emellett szuper Montessori ihletésű kézműves játékokat is mutatunk, amelyeket ti is könnyedén el tudtok otthon készíteni.  Ezeket a játékokat nemcsak szeretik a gyerekek és lekötik őket, hanem számos téren fejlesztik is őket.

EMPATIKUS, HOZZÁÉRTŐ TANÁCSADÁS

A klubunk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az, hogy az előfizetők számára hozzáférhető MaszatKlub előfizetői közösség facebook csoportunkban kérdezhettek tőlünk. Mi pedig közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött válaszolunk majd. Hétköznap igyekszünk 24 órán belül válaszolni. Mit kérdezhettek? Bármit, ami a finommotorikához kapcsolódik. Akár azt is, hogy mi a finommotorika. 😊 Tudjuk nagyon jól és megértjük, hogy sokszor nem egyszerű testileg, lelkileg és érzelmileg is fejleszteni a gyermekedet. Segíteni fogunk neked.

TÁMOGATÓ, JÓ FEJ KÖZÖSSÉG

Mi abban hiszünk, hogy nincs szükség Instagram-ready életre a boldogsághoz. Ilyenek a videóink, a kommunikációnk és a csoportunk is ilyen lesz. Emiatt hozzánk csak jó fej anyukák és gyermekeik csatlakoznak. Olyanok, akiknek hasonló az értékrendjük a Tiédhez. Nem titkolt célunk olyan közösséget létrehozni, amely szinte hiányozni fog neked este lefekvésnél, és másnap is alig várod majd, hogyha csak egy pillanatra is de felnézz, hogy mi érdekes történt éjszaka. Rajtunk nem fog múlni a jó kedved!

HOZZÁTOK ÉS A JELENHEZ IGAZÍTOTT TEMATIKA

A gyermekkel az élet szebb, de bonyolultabb is. Ezért a kiszámíthatóság hatalmas kincs. Ezt nem mi gondoljuk így, hanem az anyukák mondják el nekünk a nehézségeiket, és ezeknek a tapasztalatait is beleépítettük a MaszatKlubba.  Ezért, ha nem is lesz katonás rend a klubban, több módon is segítjük a kiszámíthatóságot. Mindig értesülni fogsz arról, amikor új anyagot töltünk fel. A videóink nem lesznek rétestészta hosszúra nyújtva, mert pontosan tudjuk, hogy ti sem vagytok időmilliomosok.  Mindent teljesen fogyasztható mennyiségben és minőségben tálalunk elétek. Amit akkor és annyiszor nyithattok meg, ahányszor csak szeretnétek. A cél az, hogy hetente néhány óra erejéig megéljétek és átéljétek a közös alkotás örömét. Megjegyzés: Biztosan észrevetted már, hogy a kapcsolatunk az anyukákkal talán a megszokottnál őszintébb. Mi ebben hiszünk, így tudunk folyamatosan fejlődni és jobbak lenni.

RENGETEG ÖTLET AZ OTTHONI ALKOTÁSHOZ 

Nálunk egy percig nem fogtok unatkozni. Hiszen az előfizetéssel az összes anyagunkhoz hozzáférhettek majd. Ez azt jelenti, hogy minden hónapban nőni fog azoknak a videóknak, letölthető eszközöknek a száma, amelyeket bevethettek otthon. Nem is kell sok idő, és a MaszatKlub válik majd a ti személyes kreatív kincsesbányátokká.  Egyszóval a MaszatKlubban nem fordulhat elő az, hogy unatkoztok, hogy kifogytok az ötletekből! 😉

SZEMMEL LÁTHATÓ, KÖZÖS FEJLŐDÉS

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy azok a babák és gyermekek, akik életük első néhány évében sokat alkotnak, bontogatják a szárnyaikat és ebben a szüleik támogatását élvezik, összességében sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek. Emellett a szociális képességük és empátiájuk is átlagon felüli , hiszen megtanulnak kapcsolódni másokhoz, az alkotásukhoz, és jó értelemben véve sokkal bátrabbak és önállóbbak lesznek. 😊 És ugye mindig ez a végcél. A MaszatKlub pedig 1-3 éves kor között az egyik legjobb eszköz ehhez. Mert nálunk a te támogatásod mellett tökéletes alapot kaphat a babád ahhoz, hogy rövid időn belül fantasztikus fejlődésen menjen keresztül! És mindez otthon, a te vigyázó szemeid előtt.😊

Amit eddig olvashattál, azok mind egy célt szolgálnak. Azt, hogy szuper, közös, és a gyermeked és a te fejlődésedet is szolgáló szeretetteljes élményekben legyen részetek!

Mitől több az ONLINE MaszatKlub a Pinterestnél, vagy bármilyen ingyenes forrásnál?

A Pinterest egy olyan felület, ahol valóban szuper ötletek vannak, de itt meg is áll a dolog. És nagyon sok anyuka ennél jóval többre vágyik.

A MaszatKlub nem mindenkinek való, és ezt örömmel vállaljuk. Azok csatlakoznak hozzánk, akiknek az átlagnál fontosabb az, hogy a gyermekükkel otthon mit csinálnak, milyen eszközöket fognak kézbe.

– Arra, hogy egy picit megfogják a kezét és a gyermek fejlődésével kapcsolatos kérdésekre hozzáértő válaszokat kapjon. Erre nincs lehetőség a Pinteresten.

– Arra, hogy ne keljen keresgélnie a milliónyi jó és kevésbé jó alkotós ötlet között, amelyek nagy része nem is passzol a gyermeke korosztályához.

– Arra, hogy egy helyen megtaláljon mindent, amire az otthoni alkotáshoz szükség lehet, és ne az egyre türelmetlenebb gyermek mellett kutassa fel az internetet egy jó ötletért. És ezáltal rengeteg időt spóroljon.

– Arra, hogy egy olyan szuper anyaközösség tagja legyen, ahol olyan anyukákkal lehet együtt, akiknek szintén az átlagnál fontosabb az, hogy mit csinálnak otthon a gyermekükkel.

– Arra, hogy ne random eszközökkel alkosson a gyermeke, hanem valóban bababarát eszközök kerüljenek a kezébe.

– Arra, hogy a szakmai anyagokon keresztül egyre többet megtudjon a gyermekéről, fedezzen fel benne, és egyre magabiztosabban érezzen rá, hogy mi a jó neki.

Ha úgy érzed, hogy ezeket te is szeretnéd, akkor olvass tovább!

Félsz hogy az online klubunk révén gyermekedet beszippantja az online világ?

Nézd, nem leszünk álszentek. Ebben az okostelefonokkal/okoskütyükkel átszőtt világban kell majd a gyermekednek is érvényesülnie. A technikát lehet jól és kevésbé jól hasznosítani. 

Mi garantáljuk, hogy nem az ONLINE MaszatKlubban értékesen képernyő előtt eltöltött időtől fog a gyermeked függővé válni. Hiszen egy olyan videót fog látni, amiben egy másik gyermek reakcióit figyelheti, és ha közben ti is csináljátok a videóban látottakat, akkor abszolút kiszakadnak az események a virtuális térből a valóságba.

Azokra is gondoltunk, akik semmiképp nem akarják képernyő elé engedni a gyermeküket. A MaszatKlubot úgy terveztük meg, hogy a videók nélkül is teljes értékű. Mert az összes letölthető anyagunkhoz részletes leírást mellékeltünk.

Szóval ne aggódj, a klub csak hozzáadni fog az életetekhez. 🙂

Nektek való a MaszatKlub?

 

Szimpatikus számodra a Montessori pedagógia

Mi nagyon szeretjük, és a legjobb iránynak tartjuk. Ezt azok, akik a foglalkozásainkra járnak, első kézből megtapasztalhatták már. Ezért, ha te is a Montessori szellemében neveled a gyermekedet, akkor biztosan köztünk van a helyetek! 😊

 

1-4 éves gyermeked van

Az ONLINE MaszatKlubot az 1-4 éves korosztály és anyukájuk igényeire szabtuk. A videók, a játékok, a mondókák és a szakmai anyagok is abban segítenek neked, hogy jobban megértsd gyermeked igényeit. A segítségünkkel gyermekedet sok-sok sikerélmény éri majd, hiszen a korának megfelelő elfoglaltságokat tudsz neki kínálni.

 

Fontos infó: A kutatások arra jutottak, hogy az agy szerkezetének mintegy 85%-a már az első 3 évben kialakul. Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen 3 évet hagytok magatok mögött.

 

Magabiztos tudásra vágysz

Közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával nyugodtan kimondhatjuk azt, hogy az anyukák sokszor egyedül maradnak a gyermekükkel. Nincs kitől kérdezniük, nem tudják, hogy mit várhatnak el a gyermeküktől, ráadásul a társadalmi nyomás is fokozódik. Ebben a zűrzavarban leszünk mi a biztos pont. Megfogjuk a kezeteket, és leszámolunk a hamis illúziókkal! Rengeteg olyan tudást adunk át a klubban, amely magabiztosságot adnak neked és ezáltal a gyermekednek is. Hiszen neki meg te vagy a biztos pont.

A hidegebb hónapokban sem mondanátok le a közös alkotásról

Jönnek a hidegebb napok, ilyenkor csak az, hogy elinduljatok valahová… nettó 1 óra készülődés. Ráadásul a kicsik nem feltétlen rajonganak az overálért, amelybe „belepakoljuk” őket, és a mozgásszabadságuk és a lelkesedésük is a felére zuhan. 😊 De van megoldás. Alkossatok otthon! Ki mondta, hogy az izgalmas közös időhöz kizárólag foglalkozásokon keresztül vezet az út? A MaszatKlubban ha esik, ha fúj, mindig lesz teretek a közös alkalmakra.

 

Kérdéseid vannak, és fel is tennéd őket

Érdeklődő személyiség vagy, aki szereti bővíteni a tudását, és ezáltal magabiztosabbá válni? A klub egyik legnagyobb értéke az online keretek közötti tanácsadás. A nap 24 órájában fel tudod tenni a finommotorikával, kézműveskedéssel, eszközökkel, gyakorlati problémáiddal kapcsolatos kérdéseidet nekünk, mi pedig legtöbb esetben 24 órán belül válaszolunk.

 

Időt spórolnál

Szereted vagy szeretnéd jól beosztani az idődet, hogy mindenre jusson idő? Ezért nagyon szereted azt, ha valaki tiszteli az idődet? Mi még kicsit segítünk is neked azzal, hogy jól kiszámítható keretbe foglaljuk az otthoni alkotást. Hiszen a kiszámíthatóság neked az egyik legnagyobb kincs. Ha szeretnéd, és olyan csomagot választasz, akkor az eszközöket az ajtótokig visszük. Nem kell sablonokat, kártyákat készítened, mert egy kattintással letöltheted őket, és már nyomtathatod is őket. Ötletekért sem kell feltúrni a netet, mert egy mágikus párossal (a felhasználóneveddel és a jelszóddal) pillanatok alatt megtalálod az éppen legjobb elfoglaltságot magatoknak.

 

Még jobban szeretnéd érteni a gyermekedet

Akár 1, akár 3 éves a gyermeked, még mindig tud újat mutatni neked. 😊 Ezért nemcsak neki, hanem neked is mindennap új tapasztalat. Viszont pont ezért nagyon sok minden új információ, amit sokszor nem könnyű megfejteni.  Az új impulzusok, különböző helyzetek szinte óránként követik egymást, és egy idő után a tapasztalat hiánya önbizalomhiányt szülhet. Emlékezz csak vissza arra, amikor először sírt vigasztalhatatlanul a gyermeked, és neked fogalmad sem volt, hogy miért? Ha szerencséd volt, akkor ez idegen emberek szeme láttára történt, amely tovább növelte a bizonytalanságodat. Aztán a 6. alkalommal már magabiztosan, természetesen kezelted a helyzetet. A MaszatKlubban abban segítünk nektek, hogy jobban megértsétek egymást. Hiszen, ha te jobban érted a gyermekedet, akkor ő is stabilabban tud kapcsolódni hozzád.

 

Még jobban szeretnél kapcsolódni a gyermekedhez

Az előző ponthoz nagyon hasonló, mégis külön említjük. Nem véletlenül. A gyermekek 1-3 éves kor között 90%-ban az érintéssel, alkotással fejezik ki azt, ami bennük van, hiszen a szavak szintjén még nem mindig tudják kifejezni az érzéseiket. Éppen ezért a fordított világban élő felnőtteknek (10% érintés, alkotás – 90% verbális kommunikáció) nagyon nehéz dekódolni a gyermekből áradó információkat. A MaszatKlubbal a célunk az, hogy a közös alkotással, játékokkal, mondókázásokkal és a szakmai anyagjainkkal (és általunk) feloldjuk ezt a pici gátat, hogy anya és gyermeke szuperül tudjanak kapcsolódni egymással.

Az online MaszatKlubot is kihozzuk időről-időre a virtuális térből. Nem akarjuk, hogy minden a 4 fal között történjen. Mi is találkozni szeretnénk veletek. És azt is szeretnénk, ha ti is megismernétek egymást a csoportban. A gyermekeitek is játszópajtásra találna. Barátságok szövődnének. Mert mi is úgy gondoljuk, hogy a személyes élmény nagyon fontos!

Még több vélemény rólunk!

A MaszatKlubban mi mindent felteszünk a kézműves svédasztalra, nektek csak válogatnotok kell!

Bónuszok 10.500 Ft értékben ha MOST csatlakozol a klubhoz, akkor ezeket a szuper hasznos bónuszokat is megkapod!

ALAP CSOMAG

1 HÓNAPOS
7890Ft
6900 Ft HAVONTA
  • 1 havi tagság az online MaszatKlub platformunkhoz
  • 1 havi tagság a MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
  • 1 havi kérdezési lehetőség
  • RENGETEG KÖZÖS ÉLMÉNY
  • 4 DB BÓNUSZ PDF-ben
CSAK MOST

3 garanciánk

Mindig jobbak leszünk garancia

Immáron egy éve folyamatosan hónapról hónapra többet kapnak az előfizetőink. Ezt a jövőben is tartani fogjuk.

Korosztály garancia

Garantáljuk, hogy az ONLINE MaszatKlubban bemutatott alkotások, játékok, szakmai anyagok és eszközök tökéletesen megfelelnek az 1-4 éves korosztály igényeinek.

Bónuszgarancia

Soha többé nem lehet majd ennyi bónusszal csatlakozni hozzánk. Ezzel háláljuk meg a most csatlakozóknak a belénk fektetett bizalmat.

mszatklub-logo-op
maszatka-op

A honlapunkon cookie-kat használunk.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtéséhez hozzájárulok.