Közeledik az ovi, és tele vagy kérdésekkel? Olvass tovább, és nézd meg, hogy mennyi mindent tudsz magaddal vinni az ovis beszoktató programunkból, amelynek az ára csomagtól függően annyi, mint egy egyszeri kisebb-közepes bevásárlás!

Rengeteg olyan tudást adunk át, amit így egyben, összeszedetten szerintünk sehol sem találsz meg. Ráadásul nemcsak a ti oldalatokról, hanem az intézmény oldaláról is megközelítjük a dolgot. Ezzel is segítve a minél gördülékenyebb „egymásra találást”. A videók megnézése után magabiztosan, azzal az érzéssel vághatsz bele gyermeked ovis beszoktatásába, hogy minden szükséges információ birtokába kerültél. 

Készítettünk Neked egy bemutató videót, amelynek köszönhetően még egy kicsit jobban átláthatod, hogy mit várhatsz a programunktól!

Milyen témákat fogunk érinteni?

Milyen jelei vannak az óvodai érettségnek?

Az óvodai érettségnek rengeteg jele van. Ezeket foglaljuk össze a videóinkban úgy, hogy az könnyen érthető, emészthető legyen a számodra. Nem megrémítünk, hanem támogatunk, miközben átadjuk a fontos információkat. 

A fizikai érettség jelei

Ebben a blokkban azt járjuk körül, hogy mikor érett fizikailag egy gyermek az óvódára. Többek között a NAPPALI szobatisztaság fontossága is szóba kerül. 

A szociális érettség jelei

Sok-sok szempont átbeszélése mellett azt is körbe járjuk, hogy mit tehetsz azért, hogy elfogadjon más gyerekeket és felnőtteket maga körül.

Az érzelmi érettség jelei

A zökkenőmentes elválásról, és ennek számos Őt és Téged érintő aspektusáról beszélünk. Hiszen a kis kincsed több év után már nem lesz minden percben, órában veled. Az elválást pedig számos módon tudod könnyebbé tenni. Erről is beszélni fogunk. 

Hogyan szoktassam be a közösségbe?

Biztosak vagyunk benne, hogy rándult már görcsbe a gyomrod, amikor a gyermeked megpróbálta elvenni egy másik játékát, vagy pont őt próbálták megszabadítani a sajátjától.   Esetleg akkor, amikor keservesen sírt utánad, mert valami halaszthatatlan dolgot kellett egyedül elintézned. Ezek mindennapos dolgok ebben a korban. Most pedig egy közösségben kell hagynod a gyermekedet, ahol nem tudod többé megvédeni, vagy éppen egyengetni az útját. Hanem el kell kicsit engedned őt, és szakemberek gondjára bíznod.

A programunk által egy komplett útmutatót kapsz, amelyben a teljesség igénye nélkül beszélünk a beszoktatás menetéről, elvárásról, öltözködésről, napirendről, és még sok minden másról. Azt sem hagyjuk ki, hogy mi van, akkor, ha van még veled otthon maradó kistesó. Ez biztosan nagyon sok kisgyermekes családot érint.

Mit tehetek én azért, hogy ezt a mérföldkővet a lehető legkönnyebben vegyük?

A videóinkban rengeteg gyakorlati tippet, tanácsot, trükköt fogunk adni Neked, hogy maximálisan fel legyél készülve az előtted álló kihívásokra, és sose érezd azt, hogy eszköztelen vagy! Abban is segítünk, hogy azzal a gondolattal tudd otthagyni a gyermekedet az oviban, hogy a legjobb kezekben van. 

És ez közel se minden...

És ez még közel sem minden, csak a fontosabb pontok. Garantáljuk, hogyha meghallgatod, megnézed ezt a programot, akkor a kérdőjelek csak úgy kirepülnek a fejedből! 🙂

" Elsőként kiemelném hogy szuperjó, hogy több, rövidebb videóra bontottátok a blokkot, így két db két év alatti gyerekkel is megnézhetőek. Tartalmilag pedig áááá, imádom. Tipikus stréber anyuka vagyok, szeretek felkészülni, amire csak lehet, így is marad bőven szitu, ahol kiélheti az ember a spontán énjét is.🤗 Szóval egy tökéletes iránytűt adtatok most a kezünkbe, a rendszerezett infóknak köszönhetően látom, hogy miben vagyunk nagyon jók és mi az, amire több energiát kell fordítanunk. És szuper, hogy Zsófi mindezt az ovi oldaláról tudja bemutatni, így ebből a szemszögből is kaphatunk egy visszajelzést, útmutatást. Örülök, hogy a programot választottam és köszönjük!! 🙏🖐️❤️"
Bóvári-Zsuppán Edit

9 érv a magabiztosabbá, nyugodtabbá tévő, félelemlufikat kipukkasztó tudásunk és programunk mellett

EGYEDÜLÁLLÓ ÉS EMPATIKUS SZAKMAI ANYAG

Tudomásunk szerint Magyarországon nem készült ennyire átfogó, ennyire gyermek és anya (szülő) centrikus tudásanyag erről. Nem paragrafusokat fogunk sorolni neked, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati dolgokról lesz szó.

TÁMOGATÓ HANGNEM

Folyamatosan támogatunk téged, önbizalmat öntünk Beléd, mert pontosan tudjuk, hogy mekkora jelentőségű a mindennapos együttlét után az ovi, az oviba szoktatás. Bennünk partnerre, jó barátra találsz, aki nem ítélkezik, hanem segít.

TELJES KÖRŰ IRÁNYTŰ

Nem mazsolázgatunk, hanem mindent körbejárunk. Már a fenti kérdésekből is láthatod, hogy mennyi mindent érintünk a videókban. Nem véletlenül nem 1-2, hanem több mint 10 darabot készítettünk belőle! 🙂

FELIRATOZOTT VIDEÓK

A videóinkat feliratoztuk. Ez az elkészítési idejét megduplázta, de tudjuk, hogy sokan nem tudnak hanggal bármikor videókat nézni. A feliratozott videót viszont bármikor, baba mellett (miközben ő alszik/játszik) is simán nézheted, és szívhatod magadba a magabiztossá tevő tudást.

BESZOKTATÁS SEGÍTŐ, LETÖLTHETŐ KÁRTYÁK

A folyamatot különböző, kipróbált, korosztálynál letesztelt segítőkártyákkal támogatjuk meg.  A segítségükkel a videókban kapott információk „életre kelnek”, és a gyermek számára is megfoghatóvá válik.

Csak, hogy néhányat említsünk:

 1. „Így öltözöm én” öltözködést segítő kártyák
 2. „Így telik egy napom” napirend kártyák
 3. „Ügyesen mosok kezet” kártyák

Összesen 7 kártyacsomagot tudtok letölteni majd! Ez közel 100 kártya!

OVIS/BÖLCSIS KÖNYVAJÁNLÓ BESZOKTATÁSHOZ

Egy nagyon részletes, több mint 10000 karakteres, sok címet felvonultató könyvajánlót készítettünk Nektek, amelyben biztosan megtaláljátok a Nektek tetsző kiadványt. 🙂 

A könyvajánló részletes leírásokkal és bőséges választékkal egyszerűsíti az életed. Külön a praktikus ismeretek megszerzéséhez, és külön a lelki, érzelmi oldal megtámogatására is gondoltunk.🤗

HOSSZÚ HOZZÁFÉRÉS

A megrendelés után azonnal hozzáférhetsz az összes tartalomhoz. Mostanában divat lett, hogy a tartalmakat pár hónapig, max. 1 évig lehet elérni. Nálunk ez nincs így! Pontosan 5 évig bármikor korlátozás nélkül el fogod érni a tartalmat a felületünkön.  Tehát ha később is aktuális lesz a beszoktatás, akkor nem kell újra megvásárolnod. 

ÁT SZERETNÉD LÁTNI A DOLGOKAT

A programunk teljes körű áttekintést kínál neked azzal kapcsolatban, hogy milyen elvárásaid lehetnek az oviban. Nemcsak a gyermeked, hanem a személyzet felé is. Megismerheted, hogy pontosan hogyan zajlanak a dolgok. Nem úgy mész oda, hogy Te is bizonytalan vagy, és ennek köszönhetően a gyermekednek sem tudsz igazi támasza lenni ebben a fizikai és lelki folyamatban.

MAGABIZTOSSÁGRA VÁGYSZ

Jobban rá fogsz érezni arra, hogy mi jó nektek és a gyermekednek. Nem fogsz olyan jeleket rossznak gondolni, amit a felnőtt éned annak tartana, emiatt például türelmesebbm és megértőbb leszel. Nem leszel tele hamis elvárásokkal. Emiatt a beszoktatás egy jó élményként marad meg benned. 

KAPASZKODÓT KERESEL, VÁLASZOKAT SZERETNÉL

Elválni a gyermekedtől több évnyi együttlét után, egyáltalán nem könnyű. Az az igazság, hogy sokszor az anyának nehezebben megy, mint a gyermekének. Hiszen hirtelen…üresek lesznek a napjai, hiányozni fog a pici. A videóinkban rengeteg tippet adunk, hogy a köztetek lévő szoros kapcsolódást hogyan tudjátok így is fenntartani. 

HATÉKONYABBAN SEGÍTENÉL A GYERMEKEDNEK

A programunk révén rengeteg gyakorlati ötletet, nézőpontot, tanácsot kapsz majd. Ezek mind a jobb megértést segítik. Jobban megérted saját magadat, a gyermekedet, az óvónénit, vagy magát az intézmény működését, ahová járni fogtok. Az ok-okozati összefüggések felismerésével sokkal jobban fogod érezni azokat a megoldásokat, amelyek előrébb visznek ebben a folyamatban. 

Miért bízhatsz meg bennünk?

Óvónőként kezdtem a pályafutásomat. Több állami és magán, illetve Montessori oviban is megfordultam. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem össze, mert mindig fejlődni akartam.

Aztán 2016-ban a párommal (most már férjem) 🙂 létrehoztuk a a MaszatVilágot, amely az 1-6 éves gyermeket nevelő anyák egyik kedvenc, minőségi kézműves, fejlesztő foglalkozása lett. 4 év alatt több mint 1000 foglalkozást tartottunk, amely olyan gyakorlati tapasztalatot adott, amit másképp nem szerezhettünk volna meg.

2019 októberében, közel 1 éves előkészület után létrehoztuk az ONLINE MaszatKlubot, Magyarország első interaktív, Montessori ihletésű online, alkotós baba-mama klubját, mely 30 anyával és 1-3 éves gyermekével indult útjára, de jelenleg már több mint 120-an vagyunk. Ők most már ovis korba lépnek, ezért elkezdtünk nyitni ott is az ovis korosztály felé! 

Miért bízhatsz meg a programunkban?

   130, hozzád hasonló anya megkérdezése/kikérdezése után vágtunk bele a
programba, ezért pontosan azokat a pontokat érintjük, amelyek biztosan a
legfontosabbak Neked!
Komplex, és mégis jól fogyasztható anyagot
készítettünk neked. A végére érve igazi superwomannak fogod magad érezni! 🙂

Megnéztem az oviba beszoktatós programon belül az óvodaérettség jeleivel kapcsolatos videókat 🙂 Rendkívül hasznos mindegyik videó 🙂 Nagyon jól összeszedett és tényleg mindenre gondolt Zsófi, olyanokra is, ami nekem pl.eszembe sem jutna 😀 Hálásan köszönjük Nektek, Zsófi és Szabi az egész programot 🙂❤️🙏

Majd 2 nap múlva:

Megnéztem a beszoktatással kapcsolatos videókat is! 🙂 Ezek is rendkívül hasznosak! Zsófi minden szemszögből megvizsgálta a beszoktatás kérdését, és nagyon sok hasznos információt, tanácsot, tapasztalatot átadott. A bennem felmerülő kérdésekre is megkaptam a válaszokat ! Nagyon jól rendszerezett, felépített ez a program, ami nagy segítséget nyújt számomra. 🙂 Hálásan köszönjük Nektek! 🙂♥️🙏*
Bors Edina

MAXI CSOMAG

Az ONLINE csomag letölthető kártyákat tartalmaz, de gondoltunk azokra is, akiknek nincs otthon nyomtatója, laminálógépe, vagy egyszerűen nem szeretnének ezzel időt tölteni, és egy minőségi, nyomdában készült verzió mellett teszik le a voksukat. 

Az általunk kiküldött kártyák vastag, strapabíró, „gyermekbiztos” papírból készülnek. Nyomdában, tehát nyomdai minőségű nyomtatásban és laminálásban készítjük. A kivágással se lesz gondod, mert az összes (közel 100!) kártyát méretve vágjuk.

A kártyákat INGYEN postázzuk el számotokra! 

 

Nektek csak használnotok kell! 🙂

Egyszer megveszed, öt évig korlátlanul használhatod!

 

 

1. Ez egy olyan program, amely 1-2-3 vagy több beszoktatás során is ugyanolyan hasznos lesz. Mégis elég csak egyszer megvásárolnod. 

2. Ha a sikeres beszoktatás miatt pár nappal hamarabb tudsz például nyugodtan visszamenni dolgozni, akkor az a családodnak tízezreket jelenthet!  Vagy ha picivel vagy otthon, akkor egy eredményes beszoktatással sokkal kevesebbszer kell később futni az óvodába bármilyen „helyzet” miatt. Arról nem is tettünk még említést, hogy a nyugalmad mennyit ér! <3

3. Igazából ma már egy nagybevásárlás során is többet költünk el egy hipermarketben. Amit utána pár nap alatt elfogyasztunk. Az itt megszerzett tudás örökre veled marad, bármikor előránthatod a kalapból, és közel sem csak a beszoktatás alatt.

4. A saját és gyermeked boldogsága, elégedettsége és az az öröm, amit a sikeres beszoktatás okoz, igazából anyagiakban kifejezhetetlen. 

ONLINE CSOMAG

Az ovikezdés egyszerű is lehet!
21900FT
14930 FT
 • OVIS PROGRAM (közel 15 videó)
 • Ovis és bölcsis beszoktatást támogató könyvajánló
 • Közel 100 letölthető segédkártya
 • Segédkártyák használatát bemutató videó
 • Pivát FB közösség
 • 5 évig korlátlan hozzáférés
ALAP

MAXI CSOMAG

Az ovikezdés egyszerű is lehet!
32900FT
25920 FT
 • OVIS PROGRAM (közel 15 videó)
 • Ovis és bölcsis beszoktatást támogató könyvajánló
 • Közel 100, nyomdában nyomtatott, laminált és méretre vágott minőségi segédkártya
 • Segédkártyák használatát bemutató videó
 • Privát FB közösség
 • 5 évig korlátlan hozzáférés
 • INGYENES POSTA
KÉNYELMES

Garantáljuk, hogy...

A videók megnézése után sokkal több tudásod és magabiztosságod lesz az óvodai beszoktatással kapcsolatban. Nem fog, vagy kevésbé fog még a necces helyzetekben is összerándulni a gyomrod.

A letölthető/kinyomtatott segédkártyákat imádni fogja a gyermeked, és Te is. Az ONLINE MaszatKlubban már számos anya megvásárolta, és a gyermekeik imádják! 🙂

Az ovis programunk olyan segítség, amelyet nemcsak a beszoktatás során, hanem bármikor érdemes forgatnod, amikor egy kis bátorításra, megerősítésre vágysz. 

Gyere, pipáld be a neked szimpatikus csomagot, és számoljuk fel közösen a benned lévő kérdőjeleket az ovikezdéssel kapcsolatban!

Miután kifizeted a kiválasztott programot, egy e-mailt fogsz kapni tőlünk, amelyben minden információt megtalálsz majd a program elérésével kapcsolatban!

A honlapunkon cookie-kat használunk.

A weboldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználói élmény növelése és statisztikai célokból. A weboldal által használt cookie-k személyes adatgyűjtéséhez hozzájárulok.