mszatklub-logo-op
maszatka-op

ONLINE

MaszatKlub

1-3 éves korosztályra szabott baba-mama alkotó univerzum

hozzáértő finommotorika tanácsadás közel ezer óra kézműves foglalkozás tapasztalatával

MÁR CSAK ENNYI IDEIG TUDTOK CSATLAKOZNI:

Csukd be a szemed, és képzeld el… ahogyan együtt alkottok otthon a gyermekeddel. Csupa izgalmas dolgot csináltok közösen a rutinfeladatok mellett. Együtt mondókáztok és játszotok. Közben pedig a saját gyermekkorodból is bevillannak képek. Amikor veled játszottak a szüleid. Esetleg ha nem, akkor hihetetlen boldogság tölt el, hogy te már megadhatod ezt a gyermekednek. Méghozzá a saját közös otthonotokban. A legnagyobb biztonságban figyeled, ahogyan napról napra ügyesedik. Csodálod, ahogyan elmélyül az alkotásban, és közben fejlődik.

Teljesen nyugodt vagy, mert biztosan tudod, hogy a legjobb eszközöket adtad a kezébe. Pont olyat, ami a korához illik, így csupa sikerélmény éri őt és téged is. Ezért az otthoni alkotás valódi boldogságforrásotokká válik, és a mindennapi rutin is jobban megy.

Aztán felébredsz…és kiderül, hogy csak ébren álmodtál, hiszen MaszatKlub előfizetőként ez már a valóság. 

Pillanatképek arról, hogy mi vár titeket

Kik vagyunk mi?

Mi vagyunk a MaszatVilág! A MaszatVilág egy olyan kreatív, kézműves foglalkozássorozat, amelynek keretében, minden héten, az évszaknak és korosztálynak megfelelően vezetjük be a babákat és mamákat, mini ovisokat és az óvodás korosztályt is a legújabb kézműves technikák, ötletek és tapasztalások világába. Immáron negyedik éve! Jelenleg is több helyszínen hetente tartunk foglalkozásokat, és minden szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy nagyon szeretnek minket! 😊 Összesen közel 1000 foglalkozást tartottunk, nem beszélve a tematikus alkalmakról. (Halloween-party, Szüret-party, stb…)

Pont ezt fogjuk adni ONLINE, csak nem hetente 1-1 órában, hanem folyamatosan!

Mit mondanak azok, akik már ismernek minket?

Állj meg egy pillanatra, és legyél jó anya!

Ugye mennyiszer hallod ezt? Legyél jó anya. Igazából a marketingben ezt szinte az összes cég elsüti, akiknek az anyukák fontosak. Pedig te már most is tök jó anya vagy. És nem attól leszel jó, ha csatlakozol hozzánk. Mert ez nem erről szól. 

Mi azt szeretnénk, ha önmagad lennél és a gyermeked is önmaga lenne. Ez a jelenlegi társadalom talán legnagyobb fékezőereje. Mindenki meg akar felelni valaminek/valakinek. Ezért bármit megteszünk/megveszünk, ami azt az érzetet adja, hogy általa jobbak vagyunk. Minket ne ezért válasszatok. Mert nekünk már most tökéletesek vagytok. És a klubunkat is ez hatja át.

Minket azért válasszatok, mert elképesztő sokat tudunk adni a közös perceitekhez. Arra kérünk téged, hogy szabadíts fel 5 percet az életedből, és tapasztald meg, hogy mi mindent adhatna nektek a MaszatKlub.

Ha csatlakozol hozzánk, annak nagyon fogunk örülni, de ha esetleg nem, attól te még ugyanolyan jó anya maradsz. ❤

 

Ezt mind adni fogjuk nektek a MaszatKlubban

GYERMEKEK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL KÉSZÍTETT ALKOTÓS VIDEÓK

Bori és Máté alig várja, hogy bemutatkozhasson nektek! 🙂 Az alkotás pillanatait a maguk természetességében, videón lehet virtuálisan a legteljesebben átadni.

SZAKMAI VIDEÓK

Keretbe foglaljuk a szerteágazó információkat különböző, anyukákat foglalkoztató kérdésben.

SZAKÉRTŐKKEL KÉSZÍTETT VIDEÓK

Különböző téged foglalkoztató (pici gyermekkel kapcsolatos) témákban készítünk szakértőkkel videókat.

LEGJOBB BABA-BARÁT ESZKÖZÖK

A biztonságos alkotásnál semmi sem fontosabb. Ahogyan az is, hogy a gyermek a korosztályának megfelelő eszközöket használjon.

AZONNAL NYOMTATHATÓ SABLONOK, FEJLESZTŐLAPOK ÉS KÁRTYÁK

Időt takarítunk meg nektek azzal, hogy ezeket előre “legyártjuk” nektek, hogy még több időtök maradjon az élményre!

EMPATIKUS, HOZZÁÉRTŐ TANÁCSADÁS

Közel 1000 óra tapasztalattal, és sokezer gyermekkel a hátunk mögött fogunk válaszolni az előfizetők számára létrhozott FB-csoportunkban.

TÁMOGATÓ, JÓ FEJ KÖZÖSSÉG

Ebben a pillanatban pont olyan szuper emberek nézik ezt az oldalt, mint te, ezért csatlakozni is csak jó fej emberek fognak! 😉

HOZZÁTOK IGAZÍTOTT TEMATIKA

A kiszámíthatóság ebben az időszakban az egyik legnagyobb kincs.  Ezért mi idomulunk hozzátok.

RENGETEG ÖTLET AZ OTTHONI ALKOTÁSHOZ 

Mindig lesz mihez nyúlni, hiszen bármikor és bárhol beléphettek a MaszatKlubba, amely néhány hónap alatt valódi kincsesbányává fog válni!

Amit eddig olvashattál, azok mind egy célt szolgálnak. Azt, hogy szuper, közös, és a gyermeked és a te fejlődésedet is szolgáló szeretetteljes élményekben legyen részetek!

Ne lepődj meg, ha MaszatKlub előfizetőként így telnek majd a napjaitok

Lelkesedés

Magabiztosság

Megértés

Játékosság

Közösséghez tartozás

Kedves kis faluban, kisvárosban éltek?

Amikor elkezdtük a MaszatKlubot tervezni, az volt a legfontosabb számunkra, hogy azok számára is hozzáférhetővé tegyük a kreatív alkotás örömét, élményét, akik nem tudnak eljönni a foglalkozásainkra. És azoknak is, akik a lakóhelyükön nem igazán találnak olyan foglalkozásokat, amelyek megszólítanák őket.

Teljesen megértjük, hogy ennek ellenére nem akarsz lemondani a kreatív alkotásról, a közös élményekről. Van egy jó hírünk! Nem is kell!

Az elmúlt napok tapasztalatai alapján a nagyvárosokból érkezők mellett sok olyan előfizetőnk lett, akik kisebb falvakból, településekről, kisvárosokból érkeztek. Amennyiben ti is olyan helyen éltek, ahol nem nagyon tudtok hová menni a gyermekeddel, akkor a MaszatKlub a legjobb választás!

 

 Mert a MaszatKlub ebben az esetben valódi kreatív mentőöv lehet, hiszen…

MINDEN HÓNAPBAN:

👍 Videókon keresztül mutatjuk be a különböző alkotások teljes folyamatát.

👍 Rengeteg ötletet adunk az otthoni játékhoz, hogy az otthon töltött időtök még több örömöt, élményt jelentsen a számotokra. (videók)

👍 A szakmai anyagaink révén egyre magabiztosabb leszel. (videók)

👍 Szuper mondókákat teszünk letölthetővé + videókban is megmutatjuk őket, hogy sokat mondókázzatok együtt, hiszen ez az egyik legkedvesebb időtöltés anya és gyermeke között.

👍 Szuper sablonokat, kártyákat töltünk fel a MaszatKlubba, amelyeket két pillanat alatt kinyomtathattok, vagy VIP-csomag esetén “konyhakészen” csomagolhatjátok ki.

👍 Minden hónapban olyan emberekkel veheted magad körbe a privát csoportunkban, akik feltöltenek. Akik inspirálnak. Akik minden napodat egy kicsit jobbá teszik. 😊 

❤️ Tőlünk megtudod kérdezni azt, amire a lakóhelyeden nincs lehetőség.

❤️ Tőlünk mindent egy helyen meg tudsz rendelni, ami a biztonságos alkotáshoz kelhet. Ráadásul a legjobb eszközök között válogathatsz, mert nálunk nagyon magas a mérce.

Nálunk az összes, alkotáshoz szükséges eszközt megrendelhetitek

Biztosan te is álltál már tanácstalanul egy nagy bevásárlóközpont kreatív részlegén, és közben azt találgattad, hogy számotokra melyik eszköz lehetne jó. Nem véletlenül. Annyiféle van, hogy ember legyen a talpán, aki kiigazodik rajtuk.

Tapasztalataink szerint sokszor a termékeken lévő leírások sem pontosak. Emellett a neten mindent lehet olvasni, nehéz kiigazodni az információhalmazban. Ezek pedig összességében könnyedén kedvét szeghetik az éppen alkotni készülő családnak.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a klubban arra is lehetőséget biztosítunk, hogy ezt a terhet átadd nekünk! Ezért MaszatKlub előfizetőként néhány kattintással megrendelheted majd tőlünk a tökéletes eszközcsomagokat, amelyet kifejezetten az 1-3 éves korosztály igényeire szabtunk! No meg mögöttünk áll közel 1000 foglalkozás tapasztalata.

Ezeknek a csomagoknak csak az összeválogatása/összeállítása több nap volt, hiszen amellett, hogy minden eszköz és alapanyag bababarát, kiváló minőségre és gazdaságosságra is törekedtünk. Neked pedig MaszatKlub előfizetőként annyi dolgod marad, hogy megrendeld, kifizesd őket, és már indulnak is hozzád. 🙂

 

Mitől több a MaszatKlub a Pinterestnél, vagy bármilyen ingyenes forrásnál?

A Pinterest egy olyan felület, ahol valóban szuper ötletek vannak, de itt meg is áll a dolog. És nagyon sok anyuka ennél jóval többre vágyik.

A MaszatKlub nem mindenkinek való, és ezt örömmel vállaljuk. Azok csatlakoznak hozzánk, akiknek az átlagnál fontosabb az, hogy a gyermekükkel otthon mit csinálnak, milyen eszközöket fognak kézbe.

– Arra, hogy egy picit megfogják a kezét és a gyermek fejlődésével kapcsolatos kérdésekre hozzáértő válaszokat kapjon. Erre nincs lehetőség a Pinteresten.

– Arra, hogy ne keljen keresgélnie a milliónyi jó és kevésbé jó alkotós ötlet között, amelyek nagy része nem is passzol a gyermeke korosztályához.

– Arra, hogy egy helyen megtaláljon mindent, amire az otthoni alkotáshoz szükség lehet, és ne az egyre türelmetlenebb gyermek mellett kutassa fel az internetet egy jó ötletért. És ezáltal rengeteg időt spóroljon.

– Arra, hogy egy olyan szuper anyaközösség tagja legyen, ahol olyan anyukákkal lehet együtt, akiknek szintén az átlagnál fontosabb az, hogy mit csinálnak otthon a gyermekükkel.

– Arra, hogy ne random eszközökkel alkosson a gyermeke, hanem hozzáértő kezek válogassák össze azokat a bababarát eszközöket.

– Arra, hogy a szakmai anyagokon keresztül egyre többet megtudjon a gyermekéről, fedezzen fel benne, és egyre magabiztosabban érezzen rá, hogy mi a jó neki.

Ha úgy érzed, hogy ezeket te is szeretnéd, akkor olvass tovább!

Félsz hogy az online klubunk révén gyermekedet beszippantja az online világ?

Nézd, nem leszünk álszentek. Ebben az okostelefonokkal/okoskütyükkel átszőtt világban kell majd a gyermekednek is érvényesülnie. 4. éve tartunk a MaszatVilágban foglalkozásokat, és már külön házirendet készítettünk a telefonhasználatra. Mert az anyukák is sokszor előveszik. Mert egyszerűen már ennyire részünk.

Azt viszont garantáljuk, hogy nem a MaszatKlubban értékesen képernyő előtt eltöltött időtől fog a gyermeked függővé válni. Hiszen egy olyan videót fog látni, amiben egy másik gyermek reakcióit figyelheti, és ha közben ti is csináljátok a videóban látottakat, akkor abszolút kiszakadnak az események a virtuális térből a valóságba.

Azokra is gondoltunk, akik semmiképp nem akarják képernyő elé engedni a gyermeküket. A MaszatKlubot úgy terveztük meg, hogy a videók nélkül is teljes értékű. Mert az összes letölthető anyagunkhoz részletes leírást mellékeltünk.

Szóval ne aggódj, a klub csak hozzáadni fog az életetekhez. 🙂

Kukkantsatok be a MaszatKlubba!

Szuper, személyes MaszatKlub találkozásokat is szervezünk nektek

Ugye, hogy ez hiányzott még? 😊 Igen, a MaszatKlubot is kihozzuk időről-időre a virtuális térből! Nem akarjuk, hogy minden a 4 fal között történjen. Mi is találkozni szeretnénk veletek.  És azt is szeretnénk, ha ti is megismernétek egymást a csoportban, és azt ha a gyermekeitek is játszópajtásra találna. Ha barátságok, értékes kapcsolatok szövődnének. Mert mi is úgy gondoljuk, hogy a személyes élmény nagyon fontos!

Hogy ez milyen formában történik majd? Az egyedül tőled és a többi csatlakozótól függ majd. Közösen fogjuk kitalálni a legjobb megoldást!

Nektek való a MaszatKlub?

 

Szimpatikus számodra a Montessori pedagógia

Mi nagyon szeretjük, és a legjobb iránynak tartjuk. Ezt azok, akik a foglalkozásainkra járnak, első kézből megtapasztalhatták már. Ezért, ha te is a Montessori szellemében neveled a gyermekedet, akkor biztosan köztünk van a helyetek! 😊

 

1-3 éves gyermeked van

A MaszatKlubot az 1-3 éves korosztály és anyukájuk igényeire szabtuk. A videók, a játékok, a mondókák és a szakmai anyagok is abban segítenek neked, hogy jobban megértsd gyermeked igényeit. A segítségünkkel gyermekedet sok-sok sikerélmény éri majd, hiszen a korának megfelelő elfoglaltságokat tudsz neki kínálni.

 

Fontos infó: A kutatások arra jutottak, hogy az agy szerkezetének mintegy 85%-a már az első 3 évben kialakul. Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen 3 évet hagytok magatok mögött.

 

Magabiztos tudásra vágysz

Közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával nyugodtan kimondhatjuk azt, hogy az anyukák sokszor egyedül maradnak a gyermekükkel. Nincs kitől kérdezniük, nem tudják, hogy mit várhatnak el a gyermeküktől, ráadásul a társadalmi nyomás is fokozódik. Ebben a zűrzavarban leszünk mi a biztos pont. Megfogjuk a kezeteket, és leszámolunk a hamis illúziókkal! Rengeteg olyan tudást adunk át a klubban, amely magabiztosságot adnak neked és ezáltal a gyermekednek is. Hiszen neki meg te vagy a biztos pont.

A hidegebb hónapokban sem mondanátok le a közös alkotásról

Jönnek a hidegebb napok, ilyenkor csak az, hogy elinduljatok valahová… nettó 1 óra készülődés. Ráadásul a kicsik nem feltétlen rajonganak az overálért, amelybe „belepakoljuk” őket, és a mozgásszabadságuk és a lelkesedésük is a felére zuhan. 😊 De van megoldás. Alkossatok otthon! Ki mondta, hogy az izgalmas közös időhöz kizárólag foglalkozásokon keresztül vezet az út? A MaszatKlubban ha esik, ha fúj, mindig lesz teretek a közös alkalmakra.

 

Kérdéseid vannak, és fel is tennéd őket

Érdeklődő személyiség vagy, aki szereti bővíteni a tudását, és ezáltal magabiztosabbá válni? A klub egyik legnagyobb értéke az online keretek közötti tanácsadás. A nap 24 órájában fel tudod tenni a finommotorikával, kézműveskedéssel, eszközökkel, gyakorlati problémáiddal kapcsolatos kérdéseidet nekünk, mi pedig legtöbb esetben 24 órán belül válaszolunk.

 

Időt spórolnál

Szereted vagy szeretnéd jól beosztani az idődet, hogy mindenre jusson idő? Ezért nagyon szereted azt, ha valaki tiszteli az idődet? Mi még kicsit segítünk is neked azzal, hogy jól kiszámítható keretbe foglaljuk az otthoni alkotást. Hiszen a kiszámíthatóság neked az egyik legnagyobb kincs. Ha szeretnéd, és olyan csomagot választasz, akkor az eszközöket az ajtótokig visszük. Nem kell sablonokat, kártyákat készítened, mert egy kattintással letöltheted őket, és már nyomtathatod is őket. Ötletekért sem kell feltúrni a netet, mert egy mágikus párossal (a felhasználóneveddel és a jelszóddal) pillanatok alatt megtalálod az éppen legjobb elfoglaltságot magatoknak.

 

Még jobban szeretnéd érteni a gyermekedet

Akár 1, akár 3 éves a gyermeked, még mindig tud újat mutatni neked. 😊 Ezért nemcsak neki, hanem neked is mindennap új tapasztalat. Viszont pont ezért nagyon sok minden új információ, amit sokszor nem könnyű megfejteni.  Az új impulzusok, különböző helyzetek szinte óránként követik egymást, és egy idő után a tapasztalat hiánya önbizalomhiányt szülhet. Emlékezz csak vissza arra, amikor először sírt vigasztalhatatlanul a gyermeked, és neked fogalmad sem volt, hogy miért? Ha szerencséd volt, akkor ez idegen emberek szeme láttára történt, amely tovább növelte a bizonytalanságodat. Aztán a 6. alkalommal már magabiztosan, természetesen kezelted a helyzetet. A MaszatKlubban abban segítünk nektek, hogy jobban megértsétek egymást. Hiszen, ha te jobban érted a gyermekedet, akkor ő is stabilabban tud kapcsolódni hozzád.

 

Még jobban szeretnél kapcsolódni a gyermekedhez

Az előző ponthoz nagyon hasonló, mégis külön említjük. Nem véletlenül. A gyermekek 1-3 éves kor között 90%-ban az érintéssel, alkotással fejezik ki azt, ami bennük van, hiszen a szavak szintjén még nem mindig tudják kifejezni az érzéseiket. Éppen ezért a fordított világban élő felnőtteknek (10% érintés, alkotás – 90% verbális kommunikáció) nagyon nehéz dekódolni a gyermekből áradó információkat. A MaszatKlubbal a célunk az, hogy a közös alkotással, játékokkal, mondókázásokkal és a szakmai anyagjainkkal (és általunk) feloldjuk ezt a pici gátat, hogy anya és gyermeke szuperül tudjanak kapcsolódni egymással.

 

Szívesen találkoznál hozzád hasonló jó fej anyukákkal

Az online MaszatKlubot is kihozzuk időről-időre a virtuális térből. Nem akarjuk, hogy minden a 4 fal között történjen. Mi is találkozni szeretnénk veletek. És azt is szeretnénk, ha ti is megismernétek egymást a csoportban. A gyermekeitek is játszópajtásra találna. Barátságok szövődnének. Mert mi is úgy gondoljuk, hogy a személyes élmény nagyon fontos!

Akik már klubtagok, ezt gondolják rólunk!

A MaszatKlubban mi mindent felteszünk a kézműves svédasztalra, nektek csak válogatnotok kell!

Gyermekkel felvett videók

A gyerekek nem szeretik a sterilitást, a mi videónk is nélkülözik a mindig professzionális beállítást, a tökéletességet. Van, hogy Bori és Máté is elkalandozik, mert a gyermekek ilyenek. És ez így tökéletes. A gyermekkor nem szólhat(na) az elvárásokról. A videók természetesek, könnyen fogyaszthatók és első kézből mutatunk meg mindent.

Szakmai videók

Rengeteg dologról lehet és kell is beszélni. Csupa olyan témáról fogunk az előfizetőknek videókat készíteni akár kétheti rendszerességgel, amelyek legtöbb esetben azonnal alkalmazhatóak. Tehát ha benned megvan az igény a fejlődésre, magabiztosabb anyukává szeretnél válni, akkor ebben mi segíteni fogunk neked!

Legjobb bababarát eszközök

Mindig fontos kérdés, hogy a gyermekek mivel alkotnak, de 1-3 éves kor között még nagyobb figyelmet érdemes ennek szentelni. Nem könnyű a tájékozódás, mert az Interneten mindent is lehet olvasni, és sokszor hozzáértőknek mondott emberek is elképesztő dolgokat írnak. Pl.: “1,5 évesen nyugodtan adjunk a gyerek kezébe ceruzát”. Nem, ne adj, mert még nincsenek kész az izmai, ízületei. Előfizetőként magabiztos tudást kapsz, és pontosan tudni fogod, hogy a gyermeked hol tart a fejlődésben, milyen eszközöket adhatsz a kezébe. Plusz ha szeretnéd, még a beszerzést is átvállaljuk! Így nem kell neked 8 különböző boltból összeválogatni, és ezzel sok-sok órát eltölteni. Egyszerűen kiválasztod, hogy mire van szükséged, kifizeted, és kis túlzással ezután csak annyi lesz a dolgod, hogy az ajtótokban átvedd a csomagodat.

Azonnal nyomtatható sablonok, kártyák, kézműves montessori játékok

Amikor elkezdtük tervezni a MaszatKlubot, egy kérdőív segítségével nagyon sok mindenről megkérdeztük az anyukákat. Az egyik leggyakrabb visszajelzés az volt, hogy nincs idejük sablonokat keresni, szerkeszteni, és igazából kedvük sincsen. Mi nagyon szeretjük ezt az őszinteséget, és szerintünk is időrabló tevékenységgé tud válni. Kivéve, ha bármikor letölthető a már kitalált, megszerkesztett sablon. Akkor időkímélő.😊 Hadd kíméljük az idődet. Emellett szuper Montessori ihletésű kézműves játékokat is mutatunk, amelyeket ti is könnyedén el tudtok otthon készíteni.  Ezeket a játékokat nemcsak szeretik a gyerekek és lekötik őket, hanem számos téren fejlesztik is őket.

Személyes, empatikus finommotorika tanácsadás

A klubunk egyik legnagyobb hozzáadott értéke az, hogy az előfizetők számára hozzáférhető MaszatKlub előfizetői közösség facebook csoportunkban kérdezhettek tőlünk. Mi pedig közel 1000 MaszatVilág foglalkozás tapasztalatával a hátunk mögött válaszolunk majd. Hétköznap igyekszünk 24 órán belül válaszolni. Mit kérdezhettek? Bármit, ami a finommotorikához kapcsolódik. Akár azt is, hogy mi a finommotorika. 😊 Tudjuk nagyon jól és megértjük, hogy sokszor nem egyszerű testileg, lelkileg és érzelmileg is fejleszteni a gyermekedet. Segíteni fogunk neked.

Támogató, jó fej közösség

Mi abban hiszünk, hogy nincs szükség Instagram-ready életre a boldogsághoz. Ilyenek a videóink, a kommunikációnk és a csoportunk is ilyen lesz. Emiatt hozzánk csak jó fej anyukák és gyermekeik csatlakoznak. Olyanok, akiknek hasonló az értékrendjük a Tiédhez. Nem titkolt célunk olyan közösséget létrehozni, amely szinte hiányozni fog neked este lefekvésnél, és másnap is alig várod majd, hogyha csak egy pillanatra is de felnézz, hogy mi érdekes történt éjszaka. Rajtunk nem fog múlni a jó kedved!

Hozzátok igazított tematika

A gyermekkel az élet szebb, de bonyolultabb is. Ezért a kiszámíthatóság hatalmas kincs. Ezt nem mi gondoljuk így, hanem az anyukák mondják el nekünk a nehézségeiket, és ezeknek a tapasztalatait is beleépítettük a MaszatKlubba.  Ezért, ha nem is lesz katonás rend a klubban, több módon is segítjük a kiszámíthatóságot. Mindig értesülni fogsz arról, amikor új anyagot töltünk fel. A videóink nem lesznek rétestészta hosszúra nyújtva, mert pontosan tudjuk, hogy ti sem vagytok időmilliomosok.  Mindent teljesen fogyasztható mennyiségben és minőségben tálalunk elétek. Amit akkor és annyiszor nyithattok meg, ahányszor csak szeretnétek. A cél az, hogy hetente néhány óra erejéig megéljétek és átéljétek a közös alkotás örömét. Megjegyzés: Biztosan észrevetted már, hogy a kapcsolatunk az anyukákkal talán a megszokottnál őszintébb. Mi ebben hiszünk, így tudunk folyamatosan fejlődni és jobbak lenni.

Rengeteg ötlet az otthoni alkotáshoz

Nálunk egy percig nem fogtok unatkozni. Hiszen az előfizetéssel az összes anyagunkhoz hozzáférhettek majd. Ez azt jelenti, hogy minden hónapban nőni fog azoknak a videóknak, letölthető eszközöknek a száma, amelyeket bevethettek otthon. Nem is kell sok idő, és a MaszatKlub válik majd a ti személyes kreatív kincsesbányátokká.  Egyszóval a MaszatKlubban nem fordulhat elő az, hogy unatkoztok, hogy kifogytok az ötletekből! 😉

Szemmel látható, közös fejlődés

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy azok a babák és gyermekek, akik életük első néhány évében sokat alkotnak, bontogatják a szárnyaikat és ebben a szüleik támogatását élvezik, összességében sokkal kiegyensúlyozottabbak lesznek. Emellett a szociális képességük és empátiájuk is átlagon felüli , hiszen megtanulnak kapcsolódni másokhoz, az alkotásukhoz, és jó értelemben véve sokkal bátrabbak és önállóbbak lesznek. 😊 És ugye mindig ez a végcél. A MaszatKlub pedig 1-3 éves kor között az egyik legjobb eszköz ehhez. Mert nálunk a te támogatásod mellett tökéletes alapot kaphat a babád ahhoz, hogy rövid időn belül fantasztikus fejlődésen menjen keresztül! És mindez otthon, a te vigyázó szemeid előtt.😊

Időről időre személyes MaszatKlub találkozások

A MaszatKlub alapjaiban véve egy online alkotós univerzum az 1-3 éves korosztály, és anyukáik számára, de ez nem jelenti azt, hogy csak a virtuális térben van hely a számára. GYERTEK ÉS TALÁLKOZZUNK EGYMÁSSAL!

Bónuszok 10.500 Ft értékben ha MOST csatlakozol a klubhoz, akkor ezeket a szuper hasznos bónuszokat is megkapod!

A bónuszokot mindenki megkapja, aki előfizet. Nem teszünk különbséget attól függően, hogy milyen előfizetést választasz. Miért? Mert ezek szuperhasznos fejlesztőanyagok, amelyekhez mindenkinek hozzá kell férnie. Az ALAP csomagra előfizetők digitálisan, a VIP csomagot választóknak pedig nyomtatva és laminálva is elküldjük!

Válasszatok hozzátok passzoló csomagot

ALAP CSOMAG

1 HÓNAPOS
6900 Ft HAVONTA
 • 1 havi tagság az online MaszatKlub platformunkhoz
 • 1 havi tagság a MaszatKlub előfizetői közösségünkhöz
 • 1 havi kérdezési lehetőség
 • Hozzáférés a professzionálisan összeválogatott bababarát eszközökhöz  (rendelési lehetőség)
 • Időről időre személyes MaszatKlub találkozó
 • 4 DB BÓNUSZ PDF-ben

VIP CSOMAG

1 HÓNAPOS
14900 Ft HAVONTA
 • MINDEN, AMI AZ EGYHAVI ALAP ELŐFIZETÉSBEN BENNE VAN PLUSZ:
 • minden hónapban vagy egy értékes fejlesztőjáték, vagy egy finommotorika fejlesztő gyerekkönyv vagy egy foglalkoztató kiadvány
 • az összes letölthető anyagot megkapjátok kinyomtatva/laminálva
 • belföldön ingyenes háztól-házig posta
 • 15% az összes kiadványunkra
 • Időről időre személyes MaszatKlub találkozó
 • Előkészületben: kedvezménykuponok a partnereink révén
 • 4 DB BÓNUSZ NYOMTATVA/LAMINÁLVA

Mennyibe kerül az ALAP és a VIP MaszatKlub előfizetés nektek napra lebontva?

1 HAVI ALAP ESETÉN: 222 FT naponta – 200 ml-es bébiital

1 HAVI VIP ESETÉN: 480 FT naponta – 120 grammos gyümölcspüré

 

3+1 garanciánk

Mindig jobbak leszünk garancia

A klub indulásánál tapasztalható minőség tökéletes arányban van az előfizetés díjával, de ez csak a kezdet. Hónapról hónapra egyre többet fogsz kapni ugyanazért az előfizetői díjért. Jobb minőségű videók, több kamerás felvételek, egyre több feltöltött videós anyag.

Korosztály garancia

Garantáljuk, hogy a MaszatKlubban bemutatott alkotások, játékok, szakmai anyagok és eszközök tökéletesen megfelelnek az 1-3 éves korosztály igényeinek.

Bónusz- és árgarancia

A MaszatKlubhoz most kedvezményes, havi akár 5750 forintért lehet csatlakozni. Soha többé nem lehet majd ennyiért, és ennyi plusz ajándékkal és bónusszal csatlakozni hozzánk. Ezzel háláljuk meg a most csatlakozóknak a belénk fektetett bizalmat.

VIP-garancia

Amennyiben VIP előfizetőnk leszel, akkor valóban VIP bánásmódot fogsz nálunk tapasztalni. Csomagjaidat különleges körültekintés mellett csomagoljuk össze, és minden egyes lépésünkön érezni fogod a VIPPEL járó előnyöket!

Nincs miért tartanod az ismétlődő bankkártyás fizetéstől

Mi az az ismétlődő fizetés?

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját.
Ez azt jelenti, hogy amint a megrendelés gombra kattintva az OTP biztonságos felületén megadod a kártya adataid, elfogadod, hogy ismétlődően minden hónapban a megadott összeg automatikusan levonásra kerül. A rendszer zárt, mi természetesen nem férünk hozzá az adataidhoz. Ez a megoldás számodra kényelmes, és bármikor lemondhatod a fiókodban az előfizetésedet.

 

Külön kiemeljük, hogy erőforrást, pénzt nem kímélve a legdrágább, de messze legbiztonságosabb OTP Simple (ezen keresztül fizetsz te is rengeteg helyen online) rendszerét építettük be!!

Könnyebben betervezhető havidíj

A kártyás fizetéssel minden hónapban automatikusan ki tudod fizetni az előfizetés díját. Ez azt jelenti, hogy nem egy nagy fix díj van, hanem egy sokkal jobban tervezhető havi díj. Ezzel sokkal jobban lehet kalkulálnia családi kasszában is.!

Nálad az irányítás

Nem kell hűséget fogadni nekünk. Bármikor néhány kattintással lemondhatod a havi előfizetést. Amennyiben 6 vagy 12 havi előfizetést vásároltál, akkor a 7., illetve a 13. hónapban nem fog megújulni az előfizetésed (ha így döntesz). A teljes fizetési folyamat felett maximális kontrollod lesz.

Pénzt takarítunk meg neked

Nincs még egy olyan kedvezményes fizetési mód, mint a bankkártyás fizetés. Az átutalásnak, banki befizetésnek jóval magasabbak a költségei.

Több időnk marad rátok

A bankkártyás fizetést teljesen automatizáltuk. Ez azt jelenti, hogy szinte alig van adminisztrációs feladatunk vele. Az így felszabaduló időt pedig rátok tudjuk fordítani, és így még többet kaptok a pénzetekért.

Külföldről csatlakoznátok, vagy még kérdésed van?

Mindkét esetben arra kérünk, hogy kattints a MESSENGER ikonra, és vedd fel velünk a kapcsolatot. Köszönük! 🙂

Maradtak még kérdéseid?

Ezek a kérdések szinte 100%-ban lefedik azokat a kérdéseket, amelyeket az elmúlt napokban kaptunk anyukáktól e-mailen, üzenetben, kommentben.

 

Ha azt nézed, hogy ezért…

 1. Egy hónapig mindent megkapsz az élményekkel és sikerélményekkel teli közös alkotáshoz.
 2. Biztos lehetsz abban, hogy gyermekednek korosztályához passzoló feladatokat adsz.
 3. Nem kell semmit sem keresgélned, mindent egy helyen megtalálsz.
 4. Lehetőséged van 1 helyről kényelmesen beszerezni az összes alkotáshoz szükséges eszközt.
 5. Amennyiben rendelsz, akkor ALAP előfizetőként is csomagautomatába INGYENES lesz a posta a számodra.
 6. Korlátlanul kérdezhetsz tőlünk, ha bármiben elakadnátok, vagy kérdésed lenne.

  Szerintünk ez nagyon megér 6900 forintot.  A VIP előfizetők pedig még sokkal többet kapnak, erről már olvashattál.

Persze tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak. De nem is akarunk azok lenni. Mert ennek amit csinálunk értéke van.

Aki olcsó, az egy idő után rájön, hogy csak akkor marad fent, ha itt-ott lecsippent, és majd hátha nem veszik észre. Ismerős ugye? Egyre kevesebbet ad ugyanannyiért vagy még többért.

Mi nem fogunk lecsippenteni és csökkenteni a minőséget. Sőt, mi folyamatosan jobbak leszünk! Azt szeretnénk, ha olyan legendás élményben lenne részed, amelyet eddig sehol sem tapasztaltál. Már most nagyon sok olyan dolgot tervezünk, amely a jövőben meg fog jelenni a klubban. Ezek közül a legtöbb erőforrás igényes, de a reálisan kiszámolt havidíj révén lesz lehetőségünk arra, hogy nagyvonalú szolgáltatást nyújtsunk. Nálunk nemcsak képen néz ki jól a szolgáltatás, hanem tényleg azt kapjátok, amit ígérünk.

Azzal, hogy nem olcsón, hanem reális áron szolgáltatunk, azt biztosítjuk, hogy mindig egészséges lesz a szolgáltatásunk. Ez mit jelent? Az előfizető klubtagok elképesztő értéket kapnak tőlünk folyamatosan, mi pedig biztonságban egyengethetjük a MaszatKlub életét, és egyre többet és jobbat adhatunk nekik.

Az biztos, hogy ennyi bónusszal és ilyen áron most csatlakozhattok utoljára. Viszont, aki most csatlakozik és velünk marad, annak áremelés esetén is VÁLTOZATLAN marad a havidíj mindaddig, amíg le nem mondja.

Sokkal több annál. Igazából ez a központja lesz az otthoni alkotásotoknak, élményeteknek. Akik már előfizetőnk (több mint 30-an) egyre-másra írják a privát csoportunkban a kommenteket, hogy nem is gondolták volna, hogy mennyi időt spórolunk meg nekik azzal, hogy nálunk mindent egy helyen megtalálnak. Sorra kapjuk azokat az üzeneteket, hogy mennyire örülnek, hogy végül csatlakoztak.

És emellett egy személyes finommotorika tanácsadótok is lesz a mi személyünkben, akitől bármit kérdezhettek a privát csoportban.

A legtöbb anyuka úgy csinálja, hogy napokig keresgél, boltról-boltra járt mire összeszedi azokat az eszközöket, amelyekre otthon szükségük lehet. Ezzel szemben nálunk úgy van, hogy összeállítottunk különböző eszköz-csomagokat a piacon felelhető legjobb termékekből, és ezeket pillanatok alatt megrendelheted nálunk, És most figyelj: Már az ALAP MaszatKlub csomaghoz is INGYENES CSOMAGAUTOMATÁS kiszállítást biztosítunk, és a háztól-házig posta is mindössze 890 Ft lesz. A VIPESEKNEK pedig mindkettő teljesen ingyenes!

Tehát…

 1. Megkapjátok szakember által összerendezve a gyermek korosztályához tökéletesen passzoló minőségi eszközöket.
 2. Egy helyről beszerezhettek mindent.
 3. És sok esetben a postáért sem kell fizetnetek. 

Szerintünk ilyen a valódi életkönnyebbítő szolgáltatás!

 

A MaszatKlubba 12 hónapos kortól már érdemes csatlakozni. Számtalan olyan anyagot találsz a klubban, amely már neki is izgalmas és fejlesztő lesz. És ha valamiért egy alkotás vagy játék még „túl sok” neki, még mindig kérdezhetsz tőlünk a privát csoportban, hogy még mit ajánlunk nektek. 😊 Biztos lehetsz benne, hogy másnap egy tucat új ötlettel gazdagabban fogsz belevágni gyermekeddel ebbe a szuper kalandba. Ráadásul 1-2 héten belül egy 1-1,5 éves csöppség is csatlakozik a MaszatKlub gyermekeihez, ezért rajta keresztül nagyon könnyen tudtok majd kapcsolódni a MaszatKlubhoz. 😊

Ennek két oka van.

 1. A MaszatKlubot egy szuper összetartó közösségként és nem átjáróházként képzeljük el. Olyannak, ahol virtuálisan és személyesen is szuper kapcsolódások születnek.
 2. Több időnk marad azokra, akik bizalmat szavaztak nekünk. Nem kell folyamatosan azt néznünk, hogy ki csatlakozik, hanem teljes figyelmünket a csoportnak szentelhetjük.

Igen tudtok, több külföldi előfizetőnk is van már. Viszont ezen az űrlapon kizárólag magyar bankkártyával tudsz fizetni, ezért, ha neked olyan nincs, vagy VIP-csomagot szeretnél, akkor arra kérünk, hogy IDE KATTINTVA vedd fel velünk a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

 

A VIP szolgáltatásunk tartalmát látva a privát csoportunkban több ALAP MaszatKlub előfizetőnk is jelezte, hogy váltana VIP-csomagra. És erre lehetőség is lesz. Ennek a technikai megoldását egy példán keresztül a legkönnyebb szemléltetni:

Belépsz hozzánk november 5-én ALAP MaszatKlub előfizetéssel és november középen úgy döntesz, hogy inkább VIP-csomagot váltanál.

Ebben az esetben két dolgot kell tenned:

 1. Mond le az ALAP előfizetésedet (ha nem tudod majd, hogy hol és hogy kell, segítünk ne aggódj. 😊 ) Ebben az esetben december 5-én nem fogja megterhelni a kártyádat a rendszer a MaszatKlub ALAP előfizetéssel.
 2. Ehelyett mi adunk neked egy linket, ahol december 5-én elő tudsz fizetni a VIP-csomagra, és már VIPPES is vagy!

 Természetesen VIP-ről is áttérhetsz ALAPRA bármikor. 

Nem, erre nem lesz lehetőséged. Az, aki kilép, az addig nem tud újra csatlakozni, amíg újra meg nem nyitjuk újra a jelentkezést. Erre valószínűleg 2019-ben már nem lesz mód.

Igen, bizonyos időközönként lesznek szuper összejövetelek. Ezeknek az időpontjáról, mikéntjéről közösen a klubtagokkal fogunk dönteni.

Már csak a rendelés választ el titeket a MaszatKlubtól!

Kérünk téged, hogy a megrendeléshez válaszd ki a megfelelő csomagot!

mszatklub-logo-op
maszatka-op